Sokker har det med at forsvinde under vask. Særligt de sorte af slagsen. Nu har tøjvask aldrig været lettere. Med et nyt, innovativt design sørger de nye sammenknappelige sokker fra sockisocki.com, at sokkerne forbliver sammen under vask og tørring. På den måde undergår du at skulle ud og købe nye sokker.

Du har prøvet det. Som så mange gange før kaster du sokkerne ind sammen med alt det andet vasketøj. Først bagefter ærgrer du dig over, at ingen af dine sokker matcher hinanden længere. Når sokkerne mister deres makker, ender du med at have en masse enkeltsokker, og det ser bare ikke pænt ud.

En dansk virksomhed har nu løsningen, vi alle har ventet på. Med et splinternyt og innovativt design kan du nu knappe sokkerne sammen under vask, så de aldrig mere bliver væk fra hinanden. Væk er de dage, hvor du forgæves leder efter bortkomne sokker i hjørnerne af din vaskemaskine og din lejlighed.

En verden til forskel

Du tænker måske, det lyder ubehageligt at have sokker på med indbyggede knapper af plastik. Det er der selvfølgelig taget højde for. Knapperne sidder på sokkens yderside er således designet, at de ikke er til gene, når du har dem på. Sokkerne glider let på foden, og det føles som normale sokker i god kvalitet.

Når du lægger sokkerne til vask, så knapper du dem bare sammen i enderne. Gør det allerede inden, du lægger dem i vasketøjskurven, så slipper du for at rode rundt dernede. Så undgår du også, at de går tabt under vask, og du slipper for at investere dine penge i nye sokker lige foreløbig. Derfor er der også penge at spare ved at vælge sokker med knapper i.

Sokker i alle slags

Sokkerne fås i alle varianter. Om du er til sorte sokker, de farverige slags eller sågar tennisstrømper, så har de det hele. Der er massevis af farverige motiver for enhver smag. Sokkerne er af god kvalitet og består af mindst 80% bomuld. Det gør, at dine fødder ånder helt rigtigt, og du undgår både ildelugtende sokker og fødder.  

De fås til både herrer, damer og børn. Knapperne kommer i alle farver, så de er lette at spotte og bruge. Og det såmænd til en billig pris med gode muligheder for rabat ved køb af flere par.