Er du træt af at okse i pedalerne fra Vesterbro til Nørrebro? Orker du ikke mere sved på panden til dit vigtige morgenmøde? Så skulle du prøve en elcykel hos e-bikes. Slå til og få en gratis prøvetur, inden du køber.

Elcykler er kommet for at blive

En morgen i storbyen kan være hektisk på cykel. Ikke nok med at du skal holde øje med trafikken, så gør du alt, hvad du kan for at følge med det høje tempo. Det giver sved på panden, og der er ikke noget mere irriterende end at møde svedig på arbejde.

Det findes der heldigvis en løsning på. Elcykler har været på markedet længe, men de er kommet for at blive. Det er ikke længere bare pensionister og ældre, der køber dem. Alle kan få en elcykel, hvis de er trætte af at bruge deres energi i trafikken.

Giver et boost i din hverdag

Elcykler fungerer på den måde, at så snart du træder i pedalerne, så aktiveres den elektriske motor og giver dig et ekstra stød fremad. Du bruger langt mindre energi på vejene med en elcykel, end du gør med en almindelig, og på den måde kan du få overskud til det, der betyder noget for dig frem for at spilde den i myldretiden.

Aldrig har morgentrafikken føltes lettere, og det er en særlig fordel for dig, der har børn på slæb. Elcyklerne findes i forskellige varianter lige fra helt almindelige dame- og herrecykler til ladcykler med plads til masser af baggage og børn. Hvis du skal have kørt noget på lager uden at have en bil til det, så kan en elektrisk ladcykel være en god investering.   

Prøv en elcykel nær dig

E-bikes er en virksomhed, der har showrooms i København, Århus og Aabenraa. Du har derfor rig mulighed for at besøge dem, uanset hvor i landet du befinder dig, så du kan prøve den, der passer lige præcis til dig og dine behov. Det er enkelt, bare book en tid og prøv elcykel her.

Til dem, der frygter, at elcykler er for dyre, så er der masser af penge at spare ved at købe via e-bikes. Næsten alle cykler fås til et godt tilbud med masser af rabat til flere tusinde kroner. Alle har ret til en elcykel, det behøver ikke længere bare være til de få.