Det kan være svært at holde styr på alt det, du skal være opmærksom på, når du skal vælge et nyt mobilabonnement eller nyt mobilt bredbånd. Derfor får du herunder et par vejledende råd, som du kan holde dig til.

Når du skal vælge mobilabonnement

Når du skal ud og købe et nyt mobilabonnement, kan det være smart at vælge ud fra dine behov, og ikke ud fra hvad der lige ser indbydende ud eller er på kampagne. Så kan du hurtigt ende med et abonnement med meget mere, end hvad du egentlig har brug for.

Det er også smart lige at tjekke dækningen i dit område eller for din adresse, så du kan se, om du kan se frem til rent faktisk at kunne bruge dit abonnement derhjemme. Tjek evt. CBB dækning her, hvis du overvejer at oprette dig hos dem.

Når du skal vælge mobilt bredbånd

Når det kommer til at vælge mobilt bredbånd, skal du i den grad tænke over, hvor meget data du har brug for, da du som regel køber et abonnement, akkurat som du gør det med din mobil.

Mange undervurderer, hvor meget data de kommer til at bruge, og allerede inden for den første uge af en måned, har de brugt hele månedens kvote.

Vælg også gerne en mobilt  bredbånd router, hvis der er flere, der skal deles om nettet, i stedet for at vælge USB løsningen, der som regel kun virker til en enkelt computer.

Sammenlign altid priser

Og så er det altid en rigtig god idé at sammenligne priser, uanset om du skal have dig et nyt mobilabonnement, have et nyt mobilt bredbånd, købe en ny smartphone eller hvad det nu kan være. Der er altid en mulighed for, at du kan få det samme til en lavere pris et andet sted.Det er som regel meget nemt og enkelt at sammenligne priser, og der er også mange hjemmesider, der har samlet det hele for dig på et sted som eks. PriceRunner, der gør det nemt at overskue priser fra flere webshops på samme produkt.f