De fleste af os, vil gerne leve et lidt grønnere liv, og det er en god ide at starte med boligen. Hvor grøn er din bolig? Hvis du har en høj varmregning, er nok svaret ikke så grønt som du tror. Derfor kan du læse med her, hvis du vil vide hvordan du kan få en grønne bolig og spare op mod 30% på varmeregningen.

Hvor godt isoleret er din bolig?

Det er relevant at spørge sig selv, hvor godt din bolig egentlig er isoleret. Dette har mere at sige, end man måske går og tror. En godt isoleret bolig holder nemlig på varmen, og man slipper for at bruge unødvendigt meget energi for at varme op boligen. Isolering er meget effektivt i loft og i det der kaldes hulmuren. Hulmuren er det rum der er mellem indermuren og ydermuren i din bolig. Her kan man med fordel isolere eller opgradere isoleringen, hvis man vil spare mere på varmeregningen.

En god isoleret bolig er bedre for miljøet, men det er også en god investering for din pengepung. Ikke kun når det kommer til at spare penge på varmeregningen, selv om man kan spare op mod 30%, med en bedre isoleret bolig. Din bolig bliver simpelthen mere værd, når man kan vise til gode varmeregnskaber og gode isoleringsforhold. Det er også relevant at nævne, at isolering kan forebygge skader i boligen, som for eksempel fugt, råde og skimmelsvamp. Man kan også sørge for at isolere med noget, der ikke tiltrækker gnavere.

Hvilke fordele har god isolering?

Foruden at give en meget lavere varmeregning, så er god isolering en grøn investering i din bolig. En hulmursinvestering vil også kunne dæmpe støj udefra, så hvis det er noget I er meget plaget med, så er det en god ide at kigge nærmere på, om isolering kan være løsningen. Man kan isolere lofte med det der hedder papiruld eller glasuld og man kan isolere hulmuren med flamingo.

Se om hulmursisolering er relevant for din bolig og få en ekspert ud til et gratis tilbud. Det er bedre at få en god hulmursisolering før heller end siden, så man kan begynde at spare penge på varmeregningen og skåne miljøet. Få en konsulent ud til din bolig, der kan vurdere isoleringsforholdene og rådgive dig omkring hvilken isolering der er bedst for din bolig. En grønnere bolig starter med god isolering. Der er ingen grund til at spilde god energi på dårlige isoleringsforhold.