Hvis du er en garvet Sims-spiller ved du også, at der hele tiden kommer udvidelsespakker på markedet, som gør det endnu sjovere at spille. På denne måde har du nemlig mulighed for at købe lige præcis de udvidelsespakker, der indeholder det, som du interesserer dig for. Nu er der kommet ny udvidelsespakke til Sims 4 med navnet Grønt er Skønt. 

Hvad er Sims?

Sims er et spil, som handler om at skabe din egen familie og styre dem rundt i en virtuel verden. Her kan du løse forskellige opgaver, kravle op ad karrierestigen og generelt bare leve livet fuldstændig, som du har lyst til. Sims 4 er den nyeste udgave af grundspillet. 

Med Sims kommer der hele tiden nye udvidelser. Disse udvidelser åbner op for nye funktioner, som du kan udforske i spillet. Selvom du har spillet Sims i mange år, bliver det altså aldrig kedeligt. Der er nemlig hele tiden nye ting, som du kan opdage. 

Sims 4 Grønt er Skønt

Den nyeste expansion pack til Sims 4 har navnet Grønt er Skønt. Som man kan antyde af navnet, er der med denne pakke fokus på klimaet. Det vil sige, at du har mulighed for at træffe mere klimabevidste valg. Dette kan du blandt andet gøre ved at starte forskellige projekter, arbejde frivilligt eller genbruge materialer. 

Således kommer den nye udvidelsespakke meget tæt på den virkeligheden, som vi har i dag. Klima er nemlig noget, der optager utrolig mange mennesker. Derfor er det også kun naturligt, at dette er et emne, der ligeledes indgår i Sims 4. Hvem ved? Måske er det muligt at lære nogle gode, grønne vaner ved at spille med den nye udvidelsespakke?

Køb dine Sims-spil online

Når man skulle have fingrene i de nye Sims-spil før i tiden, var det nødvendigt at gå ned i en fysisk butik. Her måtte man lede blandt hylderne, og det var ikke engang sikkert, at butikken havde det spil, som man kiggede efter. Dette er ikke et problem, som du skal tage dig af i dag. 

I dag er det nemlig muligt at købe dine Sims-spil online. Hvis du vil have fingrene i grundspillet eller de nyeste udvidelsespakker, er det altså bare om at søge på nettet. Dermed har det aldrig været nemmere at komme til at spille Sims. På denne måde kan du desuden danne dig et godt overblik over, hvilke spil der findes på markedet. Således er du sikker på, at du køber det helt rigtige af slagsen.