ANNONCE

Hvis du gerne vil starte i et forløb hos en psykolog, så er der særligt én ting, du nok vil bemærke. Den ene ting er, at der er utrolig mange psykologer om buddet. Derfor kan det også være svært at finde hoved og hale i, hvor du skal starte. Det kan du heldigvis få god hjælp til her, hvis du læser med herunder.

1. Start din søgning lokalt

Hvis du er på jagt efter en psykolog i Odense, så start endelig med at søge lokalt. Det er nemlig med til at indsnævre feltet markant, især hvis du ønsker terapi, hvor du møder op i psykologens klinik. Hvis du omvendt foretrækker online terapi, så er det en helt anden sag. I dette tilfælde er det ingen hindring, om du vælger blandt psykologer i Odense eller i den anden ende af landet. 

2. Find en specialiseret Odense psykolog

Tip nummer to er, at du finder en psykolog, der er specialiseret. Det vil sige, at du finder en psykolog, som har erfaring med den udfordring, der fylder i dit liv. Hvis vi forestiller os, at det er angst, så søg gerne efter en angst psykolog. Det vil nemlig også betyde, at psykologen har godt kendskab til, hvordan angst viser sig, hvad der er med til at fastholde angst og ikke mindst hvordan du får bugt med din angst. 

3. Find en Odense psykolog der skræddersyr terapien

Det er et stort plus, når du finder en psykolog, som skræddersyr terapien til netop dig og dine behov. Det betyder nemlig, at du får lige den hjælp, du måtte have brug for. Når denne tilgang er en, som psykologen vægter, så er det oftest også gjort tydeligt på vedkommendes hjemmeside. Det er derfor ikke noget, du behøver at lede efter i lang tid. 

4. Er der mulighed for en forsamtale?

Det er et must, at du finder en psykolog, du kan være tryg ved. Det har nemlig meget at sige for, om du kan åbne dig op for psykologen, så du kan få den hjælp, du har behov for. Men spørgsmålet er naturligvis bare, hvordan du kan få en bedre fornemmelse af psykologen som person. Her kan en forsamtale være en mulig løsning. En forsamtale giver dig muligheden for at spore dig ind på og fornemme, hvem psykologen er. Samtidig er der også plads til, at du sammen med psykologen gør det mere tydeligt, hvad du ønsker hjælp til. Ved nogle psykologer tilbydes der en gratis forsamtale. Alternativt kan du også give psykologen et kald – en telefonsamtale kan nemlig også være en god måde at fornemme den person, der er i den anden ende af røret. 

Når du skal starte med at søge blandt psykologer i Odense, kan du med fordel starte søgningen her: www.stefanguldager.dk