En flytning er altid mere omstændig, end man lige regner med. Det er derfor vigtigt at finde det rigtige flyttefirma, som kan varetage din flytning hurtigt, sikkert og effektivt – og til en pris, der er til at betale. Du får her nogle gode til, hvordan du vælger det rigtige flyttefirma og vores anbefalinger til valg af flyttefirma. 

Hvordan vælger jeg det rigtige flyttefirma? 

Der findes utallige flyttefirmaer, som alle tilbyder forskellige priser, tillæg, services mm. Derfor er det vigtigt at gå efter et flyttefirma, hvor du ved præcis, hvad du betaler for.  

Vi anbefaler derfor: 

  • Gå efter faste og gennemskuelige priser 
  • Gå efter flyttefirmaer med god service og positive kundeanmeldelser 
  • Undgå flyttefirmaer med en masse tillæg udover grundprisen 
  • Vælg et flyttefirma med forsikring 
  • Få altid en uforpligtende pris på din flytning 

Læs videre for flere gode råd eller få et uforpligtende tilbud på din flytning allerede her. 

Gå efter gennemskuelige priser og få et uforpligtende tilbud 

Prisen er altid en vigtig faktor, når du skal vælge et flyttefirma og derfor er det et godt sted at starte. Mange flyttefirmaer tilbyder billige grundpriser, hvor en masse skjulte tillæg bliver lagt oveni, som gør det svært at gennemskue den egentlige pris.  

Vi anbefaler derfor at vælge et flyttefirma, som enten har gennemskuelige priser eller alle tillæg inkluderet, som fx H.C. Andersens Flyttefirma A/S. Her er der hverken start-, aften- eller weekendtillæg eller kilometertæller, hvilket gør prisen mere gennemskuelig.  

Firmaet tilbyder også altid at sende en flyttekonsulent ud gratis og give en fast men uforpligtende pris på din flytning, så du ved præcis, hvad du skal betale.  

God service og kundeanmeldelser  

Når du skal vælge flyttefirma, er det også altid en god idé at læse om deres service og kundeanmeldelser, så du får mere tryghed omkring dit valg af flyttefirma. Det er vigtigt at vælge et flyttefirma, som både er effektive og omhyggelige med dine ejendele og dit hjem og som samtidig er forsikret, hvis uheldet er ude.  

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er kendt for deres høje service og effektive men påpasselige flyttemænd, som yder det ekstra for at gøre det til en god flytning for dig. Selvom du ikke får brug for det, er de også fuldt forsikrede.  

Vælg det rigtige flyttefirma 

Ved at vælge det rigtige flyttefirma, behøver din flytning ikke at være en uoverskuelig og omfattende proces. H.C. Andersens Flyttefirma A/S står altid klar til at gøre din flytning til en god historie.  

Har du stadig brug for hjælp til valg af flyttefirma, kan du læse mere om, hvad koster en flyttemand her.