Blomster er noget af det smukkeste og fineste at kigge på. De kan komme i alverdens forskellige farver, og i alle nuancerne af hver og en af disse farver. Der vokser så mange yndige blomster i den danske natur. Er de nok og mange, kan man plukke lidt, og tage dem med sig indenfor. 

Hos blomsterhandlere kan man også købe blomster, der oprindeligt kommer fra mange andre lande. Dem kan man tage med sig hjem i boligen, og nyde endnu større variation i form, størrelse, farve og duft. 

Blomster gør et hus til et hjem

Et hus er ikke bare automatisk et hjem. Uden alt det, der giver boligen sjæl, varme og hygge, føler man sig ikke tilpas og hjemme. Noget af det, der kan give denne forskel, er, at du kan se og mærke, at det er dit hus. Det er dine ting, samlet gennem dit liv, der fylder i rummene, og det er dine billeder, af personer og øjeblikke fra dit liv, der står fremme. 

Men et hjem har også brug for farver og liv. Blomster og planter gør huset levende, fordi de er levende. De fotosyntetiserer, og det hjælper også med at holde luften ren og frisk indenfor. På samme tid kan de give en dejlig duft i rummet, og de pryder hjemmet.

Den store variation i blomster gør det også nemt at finde lige netop de blomster, som du synes passer allerbedst til boligen. Der er blomster der passer til forskellige stilarter, rum og møbler. Der er også blomster, der bare passer til forskellige mennesker. 

At sætte blomster i et rum ændrer hele følelsen af rummet. De kan uden videre gøre hele boligen meget smukkere, og meget dejligere at være i. De kan virke f.eks. opløftende eller beroligende. Gæster føler sig endnu mere velkomne, og med synet af blomster bliver alle dage bliver til særlige dage. 

Omgiv dig selv med det yndige og det smukke

Blomsters skønhed og duft kan gøre dig let i sindet, glad og positiv. De kan også øge din kreativitet. Det, at omgive sig selv med skønhed, påvirker dit humør, og hvordan du tænker. 

Vi elsker synet af blomster. De giver os associationer med forår og sommer, hvor alting gror, springer ud og står i flor. Det er som regel lyse og lette tider, og gennem blomsterne, kan vi forbinde os til den følelse. De lyser både boligen og dig selv op. Blomster er et symbol på fertilitet og ungdom. Det kan man mærke. 

Det er endda videnskabeligt bevist, at blomster har mange af disse gavnlige effekter på mennesker. Hvilke blomster og hvilken farve og duft de har, spiller også en rolle. 

Blomster i boligen kan også hjælpe med at følge naturens rytmer. Med blomster, der blomstrer i de forskellige årstider, eller blomster i bestemte farver, kan man sætte stemningen. At omgive sig med skønhed er medicin for sjælen. Det hjælper til at hele, og huske, hvor smukt og mirakelfyldt livet i sandhed er. Blomster er en af skabelsens mange underværker, og de fortjener at blive beundret.