Bryllupskagen til det Københavnske bryllup.


Vi har de sidste fire år lavet bryllupskager til hele København og Sjællandsområdet. Det har betydet mere end 500 bryllupskager pr sæson. Det er mange og det er derfor vi sætter en ære i, at lave netop dit bryllups og det vigtigste til brylluppet, nemlig kagen, til en seværdig kage. Kagen skal tilpasses til parrets smag, jeres favorit ønsker, men det skal også fungere som et højdepunkt i løbet af dagen. Det må meget gerne være således, at gæsterne stopper op og beundrer kagen, allerede fra de ser kagen første gang. Sådan er det altid med vores bryllupskager. Alle vores flotte billeder er at finde på vores hjemmeside, men også på instagram ser du et endnu større udvalg hvis du ønsker mere inspiration.

Bryllupskagen

Vi ved hvor vigtigt eventet er og vi har derfor specialiseret os i at lave kagerne på den helt rigtige måde. Kagen håndlaves, der kærtegnes for det æstetiske og der nørdes omkring de små detaljer, for at netop din kage står ud som det helt store samtaleemne under brylluppet. Og måske endda noget der tales om bagefter. Det er den type respons og tilbagemeldinger vi får fra vores kunder. Kagen skal selvfølgelig smage godt, men alle vi kære mennesker, som selvfølgelig alle er kageklage, spiser også med øjnene. Det gør vi både til en lækker brunch, aftensmaden og selvfølgelig også til bryllupskagen.

I disse moderne tider, nærmere betegnet ”Instagram-tiderne” er det netop vigtigt at kagen også er såkaldt ”Insta-friendly” og det kan vores billeder af kager i København afsløre, at de i særdeleshed er.

Vi anbefaler altid at du bestiller i minimum fire uger før. Der vil altid være tvivl, spekulationer, second opinions og meget mere i skal tage stilling til. Det gælder jo kun kagen, at der er så mange informationer og vurderinger at opveje. Men når det store område for kagen er besluttet, har i selvfølgelig hundredvis af andre områder i skal holde styr på og have planlagt. Det er derfor en travl og lettere stresset tid for mange forelskede par, når der skal planlægges den største fest og den største kulminering på deres kærlighed, til brylluppet. Men kagen skal ikke forhastes og det skal i hurtigt have styr på. Det er altid en dårlig disponering, hvis i venter til sidste øjeblik, da det endelige resultat har en risiko for, at blive forhastet for meget, og det er ikke kun ærgerligt, men en skam og det vil i altid fortryde. Vi anbefaler derfor at i hurtigst muligt, får kigget jer om på vores hjemmeside og meget gerne ser hvad andre leverandører udbyder. Dernæst er vi klar til at tage i mod jer til en snak om jeres helt specielle og vigtige dag.