Stylus Pennen Jot Script er super med ZoomNotes appen.

Info om ZoomNotes:

Udvikler: Deliverance Software LTD
Kategori: Produktivitet
Størrelse: 33,1 MB
Aldersgruppe: 4+
Kompatibilitet: Kræver iOS 6.0 eller nyrer. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch. Denne app er optimeret til iPhone 5.
Sprog: Engelsk, Forenklet Kinesisk, Fransk, Japansk, Portugisisk, Spansk, Tysk
Udvikleren siger selv at ZoomNotes er meget mere end bare en erstatning til ens trofaste papir notesblok. Og du får da også et hav af funktioner som uendelige størrelser papir, syv forskellige slags skriveredskaber.
 
Ikke nok med det - er du normalt typen, som skriver dine notater i Microsoft Word? Eller arbejder du ofte med Excel og PowerPoint? Intet problem ZoomNotes understøtter nemlig disse tre produkter.
 
Et andet stort plus ved appen ZoomNotes er at den integrerer funktionalitet fra de bedste stylus penne fra Adonit, og du kan dermed benytte Adonit Jot Touch eller Adonit Jot Script og når du skriver på din iPad med en af disse stylus penne kan du lade din hånd hvile på skærmen uden at det generer skrivningen.
 
ZoomNotes kan mærke forskel på om det er din hånd eller om det er din stylus pen der rører skærmen, så din fornemmelse af at kunne skrive på din iPad bliver meget lig at skrive med blyant på et stykke papir.
 
Vi anbefaler at benytte Adonit Jot Script stylus pen sammen med ZoomNotes.