Uniea

UNIEAUNIEA blev grundlagt i 2005 i Californien, men flyttede hovedkvarteret til Hong Kong i 2007. UNIEA har helt fra starten fokuseret på at være hurtigt ude med tilbehør til de nyeste smartphones og tablets som iPhone og iPad.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

 

UNIEA covers til iPhone, iPad og iPod

Desuden fokuserer UNIEA på kvalitetsmaterialer til rimelige priser og de sigter efter at lave innovative smarte designs, der giver mening for forbrugerne. UNIEA adskiller sig derfor fra ”alle de andre” på markedet og du kan helt sikkert mærke forskel når du får produktet i hånden.

Innovative produkter i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris - disse værdier gør UNIEA til den perfekte partner for Boynq.dk og vi er helt sikre på, at I som forbrugere vil blive ligeså glade for UNIEAs produkter som vi er.
 

MacBook Pro og MacBook Air cases

UNIEA producerer cases i høj kvalitet og med flotte farver til Apples MacBook Air og MacBook Pro. Du finder både de klassiske sorte og hvide cases, men hvis der skal lidt mere spræl på farverne, finder du også en pink udgave til både MacBook Air og Pro i 13 tommer og 15 tommer.

iPhone armbånd til de løbeglade

UNIEA har udviklet et specielt armbånd der passer perfekt til iPhone 5, 5S og 5C, og som gør det let at tage sin iPhone med på løbeturen, i motionscentret eller hvor end man ønsker at motionere samtidig med at man lytter til musik fra sin iPhone.

De specielle iPhone armbånd til brug sammen med motion, har plads til at du kan sætte earplugs, høretelefoner eller headsets til din iPhone, og armbåndet spændes let på overarmen, så det ikke sidder i vejen.

Der er lavet en gennemsigtig front på UNIEA sportsarmbåndene, så man stadig kan se skærmen og iPhonens touch-funktion fungerer også selvom man beskytter den med det specielle UNIEA Sportsarmbånd.
 

De sjove coverdesigns

Når du køber et UNIEA cover vil du ofte få en cover med et sjovt design. Designerne ved UNIEA laver ofte covers i serier og der findes derfor en serie med stribede covers, en serie med hjertecovers, en serie med stjernecovers og meget andet.
 
Der sker hele tiden noget nyt med covers fra UNIEA så hold øje med dem her på boynq.dk