Stylus pen

En stylus pen gør det lettere at skrive præcist på din tablet eller smartphone, uanset om det er Sony Xperia, Samsung Galaxy eller Apple iPad eller iPhone. Med Adonit vil du opleve en præcis tablet tegnepen, som skriver eller tegner lige præcis, som du ønsker.

Med en af disse iPad penne vil du, i modsætning til andre tablet penne, opleve en nøjagtighed, der ikke kan fås bedre. Slip for tykke spidser, der tværer teksten eller tegningen ud og nyd en stylus pen, som følger dine bevægelser og præcision.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.En stylus pen er det perfekte valg som tegneredskab til din iPad/iPhone eller Android smartphone/tablet. Når børnene leger med din tablet, kan de nu tegne tegninger, som følger nøjagtigt deres bevægelser. Skriv småt i hjørnet dato og årstal, så du kan huske, hvornår den er lavet. Selv lille skrift kan dette tablet tegneredskab klare. Også til en iPod, som ofte bruges til musik og spil er en iPod tegnepen et oplagt valgt, hvis det er vinter og du har tykke handsker på hænderne. Adonit Jot Mini, Pro og Dash virker på alle touchskærme, men nogle af de dyrere Bluetooth stylus penne Script og Touch Pixelpoint er målrettet Apple iPads, da de via udvalgte apps tilbyder funktioner såsom håndflade afvisning, genvejsknapper og trykfølsomhed.

Stylus penne er også gode til notatskrivning i skolen eller på arbejdet. Bruger man sin iPad i disse situationer, kan man nu hurtigt skrive sine notater og aftaler ned med hånden ved hjælp af en tabletpen. Få personlige notater, som giver dig det bedste overblik og skriv og visk ud så let som på papir. Skriv dine notater med en tablet pen på en af dine i-devices og undgå krøllede papirer og forsvundne notater.

Få en iPhone tegnepen med 2-i-1 funktion

Tablet pennene fås også med indbygget kuglepen, som du ser det i Adonit Jot Flip, så du altid har begge dele ved hånden. Alternativt kan du ved hjælp af en indbygget magnet, som du finder i Jot Pro (version 1), klikke tablet pennen let fast på siden af din iPad. Dermed har du altid en kuglepen eller Adonit tegnepen ved hånden, når du fx hurtigt skal kunne skrive et mobilnummer ned midt under en telefonisk samtale. Kuglepennen er skjult og findes frem ved en drejefunktion. Du vil opleve en praktisk og funktionel løsning.

Udover dette fås stylus pennene i mange flotte farver. Vælg en iPhone pen, som matcher coveret på din iPhone eller en iPad tegnepen, som matcher din iPad. Du kan få en personlig stylus pen, som passer til din stil. Uanset valget kan alle stylus pennene bruges til alle former for multitouch-skærme.
 

Disse apps virker med en stylus pen fra Adonit


En pen til iPad

Adonit Jot Touch Pixelpoint og Adonit Jot Script 2.0 Evernote Edition er to af de stylus penne som er udviklet specielt til iPad med Bluetooth 4.0 og nyere. På Jot Touch pennen er der genvejstaster som via Bluetooth kan tale sammen med apps der er installeret på din iPad.
 
En Adonit pen til din iPad giver dig mange muligheder for at udtrykke dig kreativt, enten igennem tegninger eller noget som minder om malerier. Her er Jot Touch stylus pen det rigtige valg.
 
Skal du bruge en stylus pen til at tage noter på din iPad, skal du have Jot Script pennen, som er udviklet specielt til dette formål.

Kan du undvære trykfølsomhed, genvejstaster og håndfladeafvisning, så kan vi klart anbefaler Adonit Jot Dash, som er en meget enkel, men ikke desto mindre super smart og præcis pen, der virker til alle touchskærme, både Apple IOS og Android.

 

Historien

Det er nok ikke hver mand der kender ordet Stylus, og dem der gør forbinder det nok højst sandsynligt med den lille pind man kan bruge til at trykke på en PDA eller spille på en Nintendo DS. Det er ikke forkert for det er lige ved sådan en pen den hedder, men ordet er meget ældre end det. En Stylus pen stammer nemlig helt tilbage fra det 4. årtusinde f.Kr., hvor man brugte det som et redskab til at skrive kileskrift eller til at forme ting som fx hos pottemageren der skulle lave riller i sine potter. Den har været fremstillet af forskellige materialer op gennem tiderne. Alt fra ædlere metaller som bronze til de mere bløde bly, eller mere primitive ting som træ.


Sammen med elektronik

En Stylus pen har i lang tid nu været en redskab til at anvende sammen med sine elektroniske instrumenter, den første af sin slags blev demonstreret allerede i 1957 af en mand der hedder Tom Dimond. Gennem tiderne har Stylus pennen ændret sig meget og vi bruger i dag oftest plastik til at fremstille dem.

Nintendo har taget brugen af Stylus til sig, deres håndholdte spilkonsoller Nintendo DS og Nintendo 3DS anvender man Stylus, men også deres nyeste spilkonsol Nintendo Wii U, der kan man nemlig bruge Stylus pen sammen med det tilhørende Wii U GamePad.

Da de første touch telefoner kom på markedet var det også meget populært at bruge Stylus pen til at navigere rundt på sin skærm, hovedsageligt for at opnå større præcision i ens brug af telefonen. Efter lanceringen af multi-touch telefoner, som iPhone, hvor man havde mulighed for et hav af ekstra muligheder ved at bruge sine fingre på en bestemt måde, kombineret med at det pludselig var rigtigt nemt og præcist at bruge sine fingre til at navigere rundt på telefonen, begyndte Stylus langsomt at forsvinde fra telefonerne igen.

Hos PDA’en har en Stylus pen dog altid været et trofast følgesvend og mand ser stadig at de bliver brugt sammen i høj grad.


En ny generation

I forbindelsen med tablets har Stylus fået et lille comeback ind i vores hjem, men det er en ny generation af Stylus pens, for disse nye Stylus kan nemlig meget mere end en almindelig Stylus, de har nemlig forskellige knapper som man kan lave forskellige indstillinger og de fås i udgaver hvor du kan programmere dine egne knapper med indstiller som passer lige netop til dig. Derudover er de også trykfølsomme så de kan mærkeforskel på om du trykker hårdt eller bare lige så let, det kan benyttes med fordel i et tegneprogram på din tablet så programmet ved om du laver en tyk streg eller et meget let strøg.

Med alle funktioner kræver det jo pludselig noget plads at gøre af den hardware der skal indeholde de funktioner, og derfor er sådan en pen også vokset i størrelse. I forbindelse med de store forskelle og stigende popularitet har sådan nogle Stylus penne fået deres egen definition, de bliver nemlig kaldt for ”Digital pens” hvilket giver god mening da de kun kan anvendes sammen med elektronik for at man kan få noget ud af dem.


Den gode og den grimme

En Stylus pen kommer i alle former, mærker og prisklasser. Og man kan nemt være tilbøjelig til at købe en billig model fordi at de sommetider fås i butikker i Tiger men også på nettet til ingen penge som fx kinesiske miniinthebox. Men det er ikke altid er specielt godt sted at spare penge. Billige styluspenne er aldrig særlig præcise på din tablet eller smartphone. Vi elsker alle sammen vores telefoner og tablets og det giver ingen mening at bruge en styluspen, hvis ikke den er præcis, da vi så ender med at skrive forkert eller måske ringe til de forkerte.

Det er uden tvivl det værd at bruge lidt ekstra når man skal købe sin Stylus og der findes allerede mange gode og fantastiske produkter på markedet. Det er produkter som er andekendt af kunstnere og folk der bruger dem professionelt i deres hverdag. Producenter som Adonit har lavet nogle rigtig gode Stylus penne som er brugt rigtig meget og folk er rigtig glade for, så derfor skal det selvfølgelig anbefales at man køber sådan et produkt i den kvalitet.


Find den rigtige stylus pen

Når vi nu er kommet frem til at man ikke skal spare når man skal ud og købe en stylus, og man skal slet ikke prøve på at lave en selv, så kan det næste spørgsmål måske være, jamen hvilken en skal jeg så købe? Der er allerede blevet nævnt Adonit og disse produkter er af høj kvalitet og alle pengene værd. De har lavet en hel serie af stylus penne som hedder Jot. De kommer i forskellige modeller, så hvilken en skal man lige vælge? Det er udelukkende et spørgsmål om behov.

Skal du tegne meget
Er du typen som tegner meget og regner med at du skal bruge en stylus til at tegne meget og bruge den til at være kreativ så skal du klar bruge en Jot Touch den er perfekt til dig der skal være kreativ den har en høj trykfølsomhed og et hav af funktioner! Om den første generation af Jot Touch modellen sagde Adonit selv:

"You deserve the freedom to write and draw like you’re used to. Jot Touch 4 was created to give you that freedom back. Palm Rejection means no more hand hovering to avoid touching the screen. With Bluetooth 4.0, the new Jot Touch delivers 2,048 levels of pressure sensitivity for the best looking and most natural lines. Create everywhere, and unchain your work from your desk. Jot Touch 4 is simply the best stylus for drawing on the iPad.

Skal du skrive meget
Er du derimod typen som skal bruge din stylus til at tage mange notater og skriver meget I hånden, skal du eventuelt I din hverdag diktere eller interview folk så Jot Script stylus penne helt sikkert til dig, med det gode skaft og at den er beregnet til at skrive er den perfekt til dig. Adonit siger selv om Jot Script generation 1:

"The Jot Script Evernote Edition is the first of its kind: a true fine point stylus for iOS that allows your handwriting to flow as freely as your thoughts. With a revolutionary 1.9mm tip, Jot Script writes and feels like your favorite pen. Whether capturing ideas in a meeting or writing notes in the classroom, Jot Script elevates note taking to an art form.