Sony Xperia tilbehør

Made for XPERIABeskyt din mobil eller tablet med disse flotte covers. Sony cases fås i mange forskellige farver,
så du kan anskaffe dig lige den case, der passer dig.


 


Varen er nu tilføjet til din bestilling.Brandet Roxfit specialiserer sig i covers til Sony telefoner og derfor er alle covers licenserede MADE FOR XPERIA – dette stempel er et udtryk for at Sony har godkendt Roxfit som officiel leverandør af covers til deres tablets og smartphones. Kun ganske få producenter kan prale af dette, da Sony stiller store krav til kvalitet og design. Du er derfor sikker på at få covers i den bedste kvalitet, hvis du bestiller et Roxfit cover.

Hard case til tablet

En flip case beskytter mod ridser og kan samtidig foldes, så den kan bruges som en holder til din tablet. Oplev det elegante design og den stabile holder, som passer til din tablet. Læn dig tilbage og nyd din yndlingsfilm eller feriebilleder uden at røre en finger. En tablet case beskytter din tablet, når du er på farten. Nu kan du trygt tage den med på ferie eller hen til vennerne, uden at være bange for at den tager skade. Det praktiske design, gør den i stand til at støtte din tablet, men kan også foldes omkring den, så den beskytter glasset. Den smarte lukkefunktion med magnet sørger for, at coveret holdes tæt sammen omkring tabletten.

Sony Xperia Cover

Her finder du Sony tilbehør som covers som ikke blot beskytter din mobil, men som også har kortholder i siden. Det flotte og praktiske design gør det let at finde sin mobil frem i en fart, og i kortholderen kan du have de kort, du bruger allermest lige ved hånden. På denne måde får du 2-i-1 funktion. Sony cases laves i god kvalitet og passer perfekt til din mobil. De fås i flere varianter – med indbygget eller separat matchende kortholder. En Sony Experia Case beskytter din mobil og får den til fortsat at se ud som ny.
 

Opdelt Sony Xperia tilbehør i Smartphone og Tablet modeller

For at gøre det lidt mere overskueligt har vi opdelt tilbehør til Sony Xperia produkter i to lister, så du kan finde Xperia tilbehør til smartphones og Xpreia tilbehør til tablets.