SleepPhones

SleepPhones
SleepPhones er et blødt pandebånd med indbyggede hovedtelefoner som gør at du kan ligge i sengen og lytte til musik, historier eller mediterende lyde.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriVed at benytte dig af SleepPhones når du ønsker at falde i søvn til lyd generer du ikke din partner og samtidigt undgår du at skulle ligge med earplugs som kan falde ud mens du ligger i sengen.

Du kan lukke lyde ude med disse SleepPhones så hvis du ofte bliver generet af snorken eller lignende kan du løse problemet med et par SleepPhones som gør at du kan lytte til favoritmusikken mens du falder i søvn.

Der findes 3 størrelser af SleepPhones og du kan nemt finde den størrelse du skal bruge ved at måle omkredsen af dit hovet. Størrelse Small passer til en omkreds på 51-54 cm, størrelse Medium passer til en omkreds på 55-59 cm og størrelse Large passer til en omkreds på 60-63 cm.

Selvom du med SleepPhones får et produkt der er pakket ind i det bløde ydre betyder det ikke at der er skruet ned for kvaliteten og lydkvaliteten af disse høretelefoner som du kan sove med er ganske udmærket.

Levering

Når du bestiller SleepPhones fra Boynq.dk ved vi godt at du gerne vil have dine nye hovedtelefoner hurtigst muligt og derfor sørger vi for at pakke og afsende dine SleepPhones så hurtigt som vi kan.

Du kan vælge mellem forskellige typer af levering - dette gør du efter at du har indtastet navn, adresse osv. i løbet af bestillingen.