Benyt Sketch Club sammen med Adonit Jot Touch

Info om Sketch Club:

Udvikler: Jim Scott
Kategori: Underholdning
Størrelse: 8,4 MB
Aldersgruppe: 4+
Kompatibilitet: Kræver iOS 5.0 eller nyere. Kompatibel med iPad, iPhone og iPod Touch. Denne app er optimeret til iPhone 5.
Sprog: Dansk, Bokmål, Norsk, Catalansk, Engelsk, Finsk, Forenklet kinesisk, Fransk, Græsk, Henraisk, Hollandsk, Indonesisk, Italiensk, Japansk, Koreansk, Polsk, Portugisisk, Rumænsk, Russisk, Slovakisk, Spansk, Svensk, Tjekkisk, Traditionelt kinesisk, Tyrkisk, Tysk, Ungarsk.
Denne app er meget tæt på at være en app der indeholder hvad du skal bruge af en tegne app. Udover at kombinere de digitale stilarter vector og oldschool pixel art, har du også mulighed for at tegne i fri hånd.
 
Ikke nok med at du kan tegne og lave grafik, du får også mulighed for at bruge Sketch Club som undervisningsværktøj. Du har nemlig mulighed for at optage det du laver tilføje musik til din video og uploade den til YouTube, det hele direkte fra appen.
 
Der er store muligheder for at arbejde kreativt med Sketch Club appen, og mulighederne bliver endnu større hvis du kombinerer den med en stylus pen fra Adonit. Sketch Club integrerer funktioner fra Adonit Jot Touch 4.0 så det er den stylus pen vi vil anbefale at benytte sammen med Sketch Club.