Skærmbeskyttelse

Vi danskere elsker vores smartphones og det er i dag ganske få af os, der endnu ikke har købt en. Man kan sige, hvad man vil om denne nye generation af telefoner. De har muligvis en batterilevetid, der ikke helt kan måle sig med de telefoner, som vi brugte for ti år siden. Til gengæld kan en smartphone udfylde fantastisk mange funktioner. Kort sagt er det svært at forestille sig livet uden, når man først har prøvet at eje en af disse vidundertelefoner.
Her på boynq.dk finder du panserglas skærmbeskyttelse i høj kvalitet til skarpe priser, både til Apple iPhone og Apple iPad samt Sony Xperia smartphones og tablets.
Billigt panserglas i høj kvalitet ser man desværre ikke i ret mange af de større kæder i Danmark. Men du behøver ikke længere at blive flået, hvis du vil beskytte din smartphone eller tablet med skærmbeskyttelse i hærdet glas.
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

 
 

Hold din telefon beskyttet

Hvis du også er glad for din telefon, kan du selv gøre rigtig meget for at holde den beskyttet. En af de ting, der oftest ødelægger en god telefon, er små fald eller knubs, som smadrer skærmen på telefonen. En skærmreparation er ofte dyr og en smadret skærm er derfor et stort problem for mange. Heldigvis findes der rigeligt med muligheder for skærmbeskyttelse, der kan holde din telefon beskyttet.
 
Især panserglas er i de seneste år blevet populært og det er også et fremragende valg af skærmbeskyttelse til din smartphone eller tablet. Der findes et utal af forskellige producenter og brands på det danske marked og ingen har endnu kunne påvise eller teste at et såkaldt "premium panserglas" til 349,- skulle være bedre end et glas til 149,-
Derfor er der ingen grund til at købe de dyreste panserglas skærmbeskyttelse på markedet.
Alt såkaldt panzerglas er i bund og grund tempered glass eller på dansk hærdet glas. Så er der ofte lange forklaringer på hvorfor et glas koster det dobbelte af visse andre, men det meste er varm luft. Alt hærdet glas skærmbeskyttelse er angivet til at være 9H, altså ni gange stærkere end glas. Fordelen ved panserglass er at det er meget modstandsdygtigt overfor ridser og modsat film skærmbeskyttelse, så forringer panserglasset ikke brugen af din touchskærm.
Forskellen på panserglas findes ofte i tykkelsen, genskin i solskin, hvor godt det hæfter på skærmen og så om det dækker hele skærmen eller efter et par mm i kanten ubeskyttet - dette er især relevant for Apple iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus, hvor skærmen buer en anelse ude i kanten.
Alle sælgere vil påstå at det netop er deres der er det bedste...køb derfor fra en forhandler som du stoler på og du ved, at du kan tage en konstruktiv snak med, hvis det viser sig at produktet ikke lever op til forventningerne eller det der er blevet stillet i udsigt. Ring eller skriv gerne til forhandleren inden et køb, så du får en fornemmelse af hvor lette de er at komme i kontakt med, hvis det er første gang du handler hos dem. 

Hellere på den sikre side

Selvom du måske er typen, der ellers passer godt på din telefon, så kan der ske uheld. Det kræver bare et splitsekunds uopmærksomhed, og så kan en god telefon være ødelagt.
 
Med skærmbeskyttelse i hærdet glas behøver du ikke længere bekymre dig om småuheld, der kan ødelægge en ellers god telefon.

I de fleste smartphones og tablets er skærmen allerede lavet i hærdet glas fra det anerkendte brand Corning® Gorilla® Glass®. Panserglasset du køber til din telefon er derfor en ekstra sikkerhed, da mange har oplevet at skærmen i sig selv ikke er stærk nok til en travl hverdag. Du kan læse mere om Corning her: