Sitemap

Højtalere
Her hos boynq.dk finder du et stort udvalg af de mest populære højtalere. Samtlige højtalere er testet af boynq.dk. Vi sikrer, at du får nogle af markedets bedste højtalere til de absolutte bedste priser. Alle højtalere er transportable og har et både yderst smart og meget funktionelt design.

Radio
Vi har hos boynq.dk specialiseret os i at finde det bedste markedet kan tilbyde. Vi har specialiseret os i, at kvalitetssikre alle vores produkter uden at gå i kompromis med prisen. Vi er derfor meget stole over at kunne præsentere nogle af de mest funktionelle og absolut flotteste radioer, som markedet kan tilbyde.

  • Internetradio
    Vores sortiment af internetradioer har en lynhurtig ind fangst af et radiosignal. En internetradio søger efter et internetsignal, når den har fundet signal, vil du kunne høre samtlige kanaler, der er at finde på internettet. Vores sortiment er stort, så dun vil helt sikkert kunne finde en radio, der passer efter netop dit behov og din smag.
  • Dab radio
    Med en af vores funktionelle og designfylde radioer kan du lytte til samtlige DAB-kanaler, der er at finde I Danmark. Vi har testet alle vores radioer ned til mindste detalje, så vi kan garantere, at du får en kvalitetsradio, hvor prisen er yderst fornuftig.
  • Lommeradio
    En lommeradio giver dig mulighed for at høre musik, mens du er på farten. Du kan følge med I det seneste musik, og høre de seneste nyheder med en lommeradio. Vi har uden sammenligning nogle af markedets bedste lommeradioer til de mest bedste priser.

Høretelefoner
Du finder her høretelefoner af den bedste kvalitet, der samtidig er meget designfyldte til nogle super gode priser. Vi har høretelefoner I mange forskellige farver og stilarter, så du vil helt sikkert kunne finde et par, der passer til din stil og dit humør.

Power Banks
Skal du have mulighed for at tanke strøm på mobilen når du er væk fra stikkontaktens rækkevidde så skal du have dig en power bank. Det er ikke ligegyldigt hvilken type power bank du køber da der er stor forskel på hvor meget af effekten der kan overføres til mobilen. Vi har testet de forskellige produkter inden vi sætter dem til salg så du som forbruger er sikret en god oplevelse når du køber en powerbank her på boynq.dk.

Gadgets
Et stort udvalg af gadgets I den absolutte bedste kvalitet. Vores sortiment er tilpasset, så enhver altid vil kun finde noget at bruge. Samtlige gadgets er gennemtestet inden de er sat til salg. Det betyder at du kan forvente kvalitetsprodukter, hvor prisen samtidig er yderst favorable.

Sony tilbehør
I denne kategori finder du et stort udvalg af udstyr og tilbehør til nogle af Sonys mange produkter. Alle produkter har en yderst perfekt pasform, og er samtidig meget funktionelle. Vi har et stort udvalgt, således at du med sikkerhed kan finde nogle, der passer til netop dit behov. Produkterne til Sony tilbehør af mærket RoXfit er MFX (Made For Xperia) mærkede

Ladere
Her finder du et stort og meget bredt udvalg af ladere til diverse mobiltelefoner, det gælder både Sony, Samsung og iPhone samt mange af Apples andre produkter f.eks. iPad og iPod. Vi har udvalg, der består af forskellige farver og design, det betyder at du altid vil kunne finde noget, der passer til netop din smag.

Stylus pen
Du vil her se et stort udvalg af Stylus pen. Med en stylus pen vil du få en bedre oplevelse, når du skal skrive, trykke eller navigere på din smartphone eller tablet. Du vil opleve en præcis nøjagtighed som du ikke har set før.

Apple tilbehør
I denne kategori finder du et stort og meget bredt udvalg af tilbehør og udstyr til Apple-produkter. Vi har produkter i mange forskellige designs, stilarter og farver, så du altid vil kunne finde noget, der passer og matcher til netop din stil.

iPad Tastatur
Med vores kvalitetssikret og gennemtestet tastatur til iPad, vil du opleve en bedre skriveevne. Mange oplever også at de bliver hurtigere til at skrive med dette tastatur. Desuden er du med til at skåne din iPad, idet du ikke skal røre ved skærmen. Syntes du, at det kan være besværligt eller svært at skrive på din iPad er dette et absolut must.

Tilbud
Du kan her se alle vores tilbud samlet på en side. Vi er altid klar på en god handel, og derfor vil du altid finde et stort udvalg af vare, der er nedsat i prisen. I perioder vil der også være tilbud tilknyttet en specifik dag, årstid eller lignende. Vi kører eksempelvis med valentinstilbud i perioden op mod valentinsdag.

Gizmo Wanna Haves
Gizmo er en førende producent inden for smarte løsninger samt fremstilling og udvikling af hørertelefoner, radioer og andet elektronisk udstyr. Gizmo er kendt for god kvalitet samt et meget flot og detaljeret design. Gizmo fremstiller velbygget og meget lækre produkter, der tit og ofte får topkarakter i diverse tests.

Accutone
Accutone er kendt for et lækkert design. Accutone fremstiller alle deres produkter i et yderst velvalgt og flot afrundet design. Samtlige produkter er valgt med fokus på kvalitet og design. Accutone har i de senere år udviklet en række produkter særligt til brug af iPhone, iPod samt iPad.

iWALK

Brandet iWALK dækker tilbehør til smartphones og tablets hvor hovedfokus er på opladning. Det er speciel deres powerbanks/batteribanke som iWALK er blevet populære på og det med god grund det kvaliteten af deres power banks er helt i top uden at du skal betale høje priser for dem.

Zolid
Zolid producerer, fremstiller samt udvikler elektronisk tilbehør og udstyr. Zolid har siden opstart haft fokus på kvalitet til fornuftige priser. Af denne grund kan du altid finde Zolid-produkter til nogle af markedets bedste priser. Hos boynq.dk har vi siden opstarten forhandlet nogle af Zolids mange produkter.

OXX Digital
OXX Digital er en virksomhed, der udvikler og producerer designkorrekt radioer. OXX Digital har et stort og bredt sortiment af kvalitetsradioer, så du altid kan finde en radio, der kan opfylde dit behov. OXX Digital har både radioer inden for kategorierne DAB, FM samt internet. Dertil har OXX Digital udviklet radioer, der har mange forskellige funktioner.

Kogeto
Kogetos produkter er fremstillet som et tilbehør til et af Apples produkter. Du kan enten bruge et af Kogetos produkter på en iPad, iPhone eller iPod. Produkter har en super pasform og er samtidig nemme at monterer. Kogetos produkter ligger altid højt i de test, som de medvirker i.

Unplug
Unplug udvikler og fremstiller smartere og hurtigere opladere til Apples produkter end Apple selv. Produkterne har et flot design, men er samtidig yderst funktionelle. Opladerne kan bruges i en stikkontakt, i bilen eller direkte i computeren. Udover at lave mobilladere til Apples iDevices, producerer Unplug også rejseladere og andre ladere til Android smartphones og tablets.

RoXfit
RoXfit har et stort og meget bredt udvalg af covers til en række Sony mobiltelefoner. RoXfit fremstiller og designer selv deres produkter med nøje omhug, hvor de samtidig har et særligt øje på kvalitet samt funktionalitet. Du kan derfor forvente topprodukter af den bedste kvalitet. RoXfit er samtidig meget omkostningsorienteret, og sparer på områder, der ingen kredit har for kunden. Du får kvalitetsprodukter til super gode priser. Produkterne fra RoXfit til Sony Xperia smartphones og tablets er alle mærket Made For Xperia (MFX)

Adonit
Adonit har udviklet og designet en række produkter, der skal få dig til at få den bedste oplevelse med din touch-enhed. Med et af Adonits produkter vil du øge brugervenligheden på din touch-enhed. Adonit fremstiller produkter i alle designformer og prisklasser, med det ønske at du altid vil kun finde noget.

Purple Sound
Hos Purple Sound finder du nogle af markedets absolutte bedste hørertelefoner, der er komparable til både PC, Apple samt en lang række andre mobil-og Mp3-producenters. Purple Sound har haft fokus på at fjerne og nedskære de omkostninger, der ikke giver værdi for kunden. Det betyder at du kan få kvalitetsprodukter til nogle af markedets skarpeste priser.
 
Swiss Mobility
Swiss Mobility producerer powerbanks der gør det muligt at oplade smartphones og tablets mens du er væk fra hjemmet eller andre steder hvor du normalt kan finde en stikkontakt. Skal du på festival, stranden eller lignende kan en power pack fra Swiss Mobility være det produkt som du er på udkig efter.
 
PhotoFast
PhotoFast iFlashDrive er små hukommelseskort der kan kobles til Apple produkter som iPhone, iPad og iPod. I den ene ende findes et stik der passer i din iDevice, og i den anden ende finder du et usb stik så du kan overføre billeder og andet fra dit PhotoFast iFlashDrive til din MacBook eller PC.
 
Pavoscreen
Pavoscreen leverer skærmbeskyttelse til smartphones og tables. Det er både Sony Xperia, Samsung Galaxy, og Apple iPad og iPhone som der laves skærmbeskyttelse til. Skærmbeskyttelsen fra Pavoscreen er lavet af hærdet glas af Corning Gorilla Glass.