Samsung tilbehør

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den nye smartphone fra Samsung er kommet, og derfor skal du også have forskelligt tilbehør til din nye smartphone. Her på boynq.dk finder du meget forskelligt tilbehør til din nye Samsung. Finder du ikke det tilbehør du søger, er du velkommen til at kontakte os, og så vil vi prøve at skaffe dig det tilbehør som du mangler til din nye smartphone.
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.


Samsung Cover

UNIEA som producerer cases og covers i høj kvalitet til en fornuftig pris har lavet nogle flotte Hard Shell Cases i blandt andet blå, hvid, sort og rød. Farverne er transparente så man kan se sin Samsung Galaxy S5 telefon igennem casen. Hard Shell Case fra UNIEA til den nye Samsung Galaxy S5 smartphone er det nyeste LUCID slim cover i serien over LUCID covers, som UNIEA har haft stor succes med grundet den høje kvalitet kombineret med den lave pris.
 
Coveret er kun 0,6 mm tykt, hvilket gør at du næsten ikke bemærker at der er et cover på din Samsung Galaxy S5, men alligevel beskytter du din smartphone med stød og slag med de flotte UNIEA cover.
 

Opladere Samsung

Samsung Galaxy er udstyret med Ultra Power Saving Mode funktionen som kan slå alt andet end telefonens opkald og sms funktion fra, ja selv farverne på skærmen forsvinder når der spares på strømmen med funktionen. Det betyder at din nye smartphone fra Samsung kan holde strøm i længere tid end tidligere versioner i Galaxy familien.
 
Vil du alligevel ikke risikere at du løber tør for strøm, kan du med en ekstra oplader i hjemmet, eller en rejselader til at tage med på ferien sikre at du kan få strøm på mobilen når du er i nærheden af en stikkontakt.
 
Skal du oplade din Samsung mens du kører i bilen, kan du med en biloplader fra Unplug sørge for at holde strøm på smartphonen, og hvis du er helt væk fra både biler og stikkontakter, kan du med en af de smarte batteribanker fra Swiss Mobility oplade din Samsung smartphone mens du er i skoven, på stranden, i bussen eller hvor du befinder dig.
 

Skriv, tegn og spil med en stylus pen

 Skal du bruge din Samsung til at spille på, til at tage noter på eller til at tegne på, får du med en stylus pen fra Adonit et rigtigt godt værktøj til din smartphone. Adonit er den førende producent af stylus penne, og deres præcision gør at både Jot Pro, Jot Mini og Jot Flip er gode valg til tegnepen eller skrivepen til brug på din Samsung Galaxy S5’s touchskærm.
 
Stylus pennene er mere præcise end en finger, og du vil derfor kunne lave mere præcise noter og tegninger på din Samsung med en af disse penne.