Radio

Står du og mangler en ny radio der matcher den nyeste teknologi og de nye muligheder der er på markedet? Så overvej en radio med forbindelse til internettet eller en DAB+  radio. Du kan selvfølgelig også vælge én med begge funktioner plus meget mere, eks. genopladelige batterier og/eller indbygget bluetooth, så den fungerer som en trådløs højttaler.
Mulighederne er mange, men heldigvis er udvalget hos boynq.dk stort og vi har en masse viden vi meget gerne deler ud af, så du finder den radio der matcher dit behov, dit budget og din stil bedst.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.


Radioer inddelt i kategorier

For at give et bedre overblik, har vi inddelt vores radioer i mindre kategorier, så det bliver lettere at udvælge lige præcist den radio som man ønsker sig. Se de forskellige radio-kategorier herunder.
 
Hos Boynq finder du mange forskellige radioer. Vi har blandt andet internetradioer, dab radioer, fm radioer. Alle vores mange forskellige typer af radio, produceres også i forskellige størrelser. Derfor har vi blandt andet også lommeradioer som er lette at tage med på løbeturen, i bussen eller hvor du ønsker at lytte til radio på farten.