Purple Sound

Purple Sound
Purple Sound producerer earplugs som gør at det er værd at høre musik fra sin iPhone eller Android smartphone. Earplugsene fra Purple Sound er udviklet med fokus på at give en lydkvalitet der er så god som overhovedet muligt fra en så lille højttaler.
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 
Purple Sound er en Hong Kong basseret virksomhed, som startede fordi der ikke var god nok lydkvalitet i earplugs. Grundlæggerne af Purple Sound deler en passion og en lidenskab for musik, og derfor mener de også at musik skal afspilles i den bedst mulige kvalitet uanset hvor man vil lytte til den.

Musik fra Purple Sound earplugs i bedste kvalitet

En dag hvor de talte om hvor svært det var at finde in-ear hovedtelefoner med en ”rigtig” lyd, og som samtidig føltes rare at have i ørerne, fandt de på at de skulle udvikle earplugs til smartphones.

Efter at have talt om hvordan earplugs kunne og skulle udformes for at give en god musikoplevelse, gik grundlæggerne af Purple Sound i gang med at udvikle og teste forskellige former for in-ear høretelefoner. Processen tog ca. et år før de første eksemplarer var klar til produktion og salg, og de kan i dag købes på boynq.dk

Earplugsene fra Purple Sound er perfekte til at lytte til streamet musik eller MP3-musik fra tablets som eksempelvis iPad eller smartphones som Samsung Galaxy, Sony Xperia eller iPhone.

Vil du gerne opleve musik i en kvalitet som kunstnerne ønsker det, skal du bruge et kvalitetsprodukt, og Purple Sound in-ear hovedtelefonerne lever op til denne kvalitet. Med et par af disse earplugs vil du ikke blive skuffet, og du vil opleve musik som du aldrig har oplevet den før fra din smartphone eller tablet.
 

Apple Earplugs fra Purple Sound

De to in-ear høretelefoner DG001 og DG002 er earplugs der er udviklet til Apples iDevices, og som vil være et godt vælg til dig der gerne vil have en fantastisk lydoplevelse fra dit Apple produkt når du er på farten.
 
DG001 er den billigste model af de to in-ear høretelefoner, mens den lidt dyrere model DG002 giver en noget bedre basoplevelse.
 

Android In-Ear høretelefoner fra Purple Sound

De to earplugs AD001 og AD002 er de in-ear hovedtelefoner som du skal vælge imellem hvis du har en Android smartphone eller tablet. Begge høretelefoner har en fantastisk lyd, og er udviklet til Android enheder.
 
AD001 som er de billigste earplugs af de to, afspiller musik i super kvalitet, mens du med Purple Sound AD002 får ekstra styrke på bassen, men så bliver du også nødt til at betale lidt mere.
 
 
Uanset hvilket earplugs-produkt fra Purple Sound du vælger, får du en positiv oplevelse når du lytter til musik fremover.