Produkter fra boynq

Du har her mulighed for at finde alle vores produkter inddelt efter kategorier eller brands.
Dette indebærer produkter fra flere forskellige brands, som eksempelvis Apple, Uniea og Sony.
 
 
 

Shop by category 
 

Shop by brands

 
 
 
Boynq.dk forhander mange forskellige produkter. Det overordnede tema for alle produkterne er at det skal være høj kvalitet til lav pris, og så skal det være produkter som kan være med til at gøre hverdagen lidt sjovere.
 
I webshoppen her på boynq.dk kan du finde forskellige typer af radioer. Det er både de gammeldags FM radioer, men du kan også finde en mere moderne DAB Radio, eller en internetradio Vores radioer er fremstillet og designet af Danske OXX Digital.
 
Vil du gerne lytte til musik uden at det skal komme fra en radio, har du mulighed for at afspille musik via de små mobilhøjtalere fra Gizmo Wanna Haves, som kan kobles sammen med en Bluetooth musikafspiller som en smartphone eller tablet.
 
Musikken kan også nydes ved hjælp af et par høretelefoner, enten i form af in-ear earplugs eller headsets. Du kan finde forskellige hovedtelefoner til både Android og Apple enheder.
 
Vil du gerne beskytte din Sony Xperia smartphone eller tablet har vi meget forskellige tilbehør som covers til disse mærker, og det samme gælder for Apple iPad og iPhone. Det ultimative beskyttelse til din smartphone eller tablet er skærmbeskyttelse fra Pavoscreen, som leverer et Corning Gorilla Glass der passer til din smartphone eller tablet. Glasset er hærdet og er så godt som umuligt at ridse eller smadre ved normal brug af telefonen.
 
Vil du gerne tegne på din iPad eller iPhone vil vi anbefale at benytte stylus pennen Adonit Jot Touch. Denne pen er så god så Adobe har udviklet en app der kan tale sammen med pennen og dermed udnytte de mange funktioner som ligger i denne stylus pen.
 
Er du mere til at tage håndskrevne noter, skal du vælge Adonit Jot Script som er en helt igennem fantastisk stylus pen når det kommer til at skrive og tage noter.
 
Hvis du er på jagt efter en god stylus pen til en Android eller Windows tablet vil vi klart anbefale Adonit Jot Pro som er en rigtig god og lækker lille stylus pen.