Powerbank

En Powerbank er et lille batteri som du kan bruge til at oplade din tablet eller smartphone når du ikke er i nærheden af en stikkontakt. Der er stor forskel på hvor mange gange en power bank kan oplade en telefon, men generelt kan der kigges efter hvor mange mAh powerbanken har og så sammenholde det med antallet af mAh batteriet på din smartphone eller tablet har. Derefter skal du være opmærksom på den konvertering der sker mellem 3,7V, som powerbanks altid har opgivet antallet af mAh ved, og så 5V, som alle smartphones og tablets oplades ved. Det kan du læse meget mere om på vores blog her

Du kan dog ikke helt sammenholde mAh på tværs af brands, da mange af de billigste power banks lover meget mere end de kan holde. Ofte skyldes det ganske enkelt at den kinesiske producent sælger en powerbank med eks. 4000mAh og så overfor den europæiske forhandler at det er 5000mAh. Så fremstår tilbuddet bedre og i sidste ende er det dig, slutbrugeren, der bliver snydt.
Hos boynq.dk finder du kun powerbanks i højeste kvalitet så du er sikret en power bank der kan holde strøm på både mobil og tablet. Vi har en række forskellige powerbanks med forskellige funktioner og til forskellige priser. Du kan finde en god billig powerbank og du kan finde en dyrere model med eks. digitalt display og indbyggede kabler, hvis du har behov for noget ekstra. Det afhænger altid 100% af netop dit behov, så ring eller skriv gerne til os, hvis du er i tvivl.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

 

Oplad udendørs

Det kan specielt være svært at oplade din smartphone eller tablet udendørs, men det er langt fra umuligt. En lille power bank, også kaldet batteribank eller nødlader, fylder ikke meget i lommen eller tasken og så har du strøm med dig så du ikke løber tør for strøm når du sidder i parken, på stranden eller andre steder udendørs.

Der er flere og flere som bruger en trådløs højttaler sammen med smartphonen når der en sommeraften skal hygges i parken med vennerne, men løber mobilen eller den trådløse højttaler tør for strøm kan festen stoppe før det var planlagt. Derfor vil det være et hit at have en power bank med også så der er strøm til musik i meget længere tid.

Hvor mange gange kan en power bank oplade en smartphone?

Der er ikke noget helt korrekt svar på dette spørgsmål da der er stor forskel på de forskellige smartphones batterier samt forskel på kvaliteten af den power bank som bruges til at oplade fra.

Tager man udgangspunkt i en iPhone 4 S vil antallet af opladninger ca. være sådan her:
  • Power Bank med 2.200 mAh vil kunne oplade ca. 1 gang
  • Power Bank med 4.000 mAh vil kunne oplade ca. 2 gange
  • Power Bank med 6.000 mAh vil kunne oplade ca. 3 gange
  • Power Bank med 10.000 mAh vil kunne oplade ca. 4-5 gange

Dette antal af opladninger er med udgangspunkt i at telefonen ikke bruges under opladningen.

Skal du være væk fra stikkontakter i længere perioder af gangen eller har de flere forskellige elektroniske gadgets med dig, bør du derfor vælge en af de større Power Banks, hvorimod du næsten altid vil kunne klare dig med en mindre hvis der kun er tale om kortere perioder.

Hvis du køber en billig Power Bank kan du være uheldig at få et batteri som ikke helt lever op til det antal mAh som der loves og du kan derudover næsten være sikker på at kablet som følger med er i en dårlig kvalitet. Dårlige kabler er en stor synder når det kommer til opladning af smartphones og tablets med power banks, da de vil oplade meget langsomt. Ved Apple enheder anbefaler vi KUN ladekabler med en originale Apple chip, dvs. MFI godkendte kabler. Hvis ikke dit Apple lightning ladekabel er MFi godkendt, så risikerer du at kablet ikke kan lade din iPad/iPhone eller at du gør skade på iPhonens batteri eller iPadens batteri. Det vil oftest resultere i en stor reparationsregning fra dit lokale smartphone og tablet værksted. Derfor kan det blive dyrt at købe for billigt og vi anbefaler kun MFI godkendte ladere.

Er du ikke helt sikker på hvad der dækker dine behov er du altid velkommen til at kontakte os og så vil vi gerne vejlede og rådgive dig så du får den power bank som du har behov for.

Powerbanks kendes med flere forskellige navne som eksempelvis batteribank.

Mere om powerbanks

Med begreber som output, mAh, Ampere, Volt, smartphones, tablets, styresystemer, MFI, Android og IOS, så kan det være lidt en jungle at finde en powerbank eller batteribank, der passer til dine behov. Som udgangspunkt vil man altid søge efter det bedste produkt til prisen, altså value for money, og gerne inden for det budget man har. Men netop i denne kategori findes der utallige produkter, som lover mere end de kan holde. Dvs. der bevidst eller ubevidst skabes urealistiske forventninger til et produkt. Den vigtigste tommelfingerregel er, som altid, at hvis det lyder for godt til at være sandt, så skal man ofte forholde sig meget kritisk til tilbuddet.
Vi vil forsøge at guide dig i denne jungle og det kan faktisk gøres meget simpelt med to spørgsmål:

Det første du skal definere er dit eget behov; skal du på vandretur i 14 dage uden adgang til strøm eller skal du bare have en nødlader eller backup batteri til at ligge i tasken til når batteriindikatoren på din smartphone lyser rødt?

Og hvilken telefon har du? Dette er vigtigt, da batteriernes størrelse på en moderne smartphone varierer fra 1400mAh til 3500mAh.

Disse to simple oplysninger kan hjælpe os til at finde det perfekte match for dig.

Vi har testet vidt og bredt og gjort os meget umage med at finde de bedste power banks på markedet. Et brand skiller sig ud – iWALK leverer høj kvalitet til skarpe priser og vi tøver ikke et sekund med at sætte et ”boynq anbefaler” mærkat på disse powerbanks.

Charge IT+: en fysisk lille power bank på 2.600mAh til en meget skarp pris og du snildt kan have i lommen eller i tasken uden besvær. Den har indbyggede kabler, så du slipper for løse kabler der roder eller du risikerer at glemme. Du skal blot bestemme dig for om du vil have modellen til Android smartphones(Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC One m.fl.) eller Apples iPhones(iPhone 5 og nyere). Det indbyggede lightning ladekabel er selvfølgelig Apple godkendt via Apples egen MFI certificering – det er din garanti for produktet fungerer optimalt med Apples produkter.

Link: den fysisk mindste power bank fra iWALK, som uden problemer kan opbevares i selv de mindste tasker og lommer. Kapaciteten er på 3.000mAh og det er i princippet en dock, hvilket betyder ladestikket er integreret i selve batteribanken og du derfor undgår kabler fuldstændigt. Der er lavet en model til Android telefoner og Apple iPhone, som hhv. kører med mikrousb og lightning 8-pin ladestik.
Den er både praktisk og elegant, hvilket man ikke ser i ret mange produkter.

Extreme Trio: overlegen batteribank, der matcher ethvert behov. Der er en version med 6.000mAh og en med 10.000mAh - begge har indbygget microusb- og lightningladekabel samt en ekstra usb udgang, så de kan lade op til tre enheder på én gang. Med de to forskellige kabler indbygget, så opnår du den optimale fleksibilitet og vil altid kunne lade såvel Android som Apple enheder.

Designet er elegant og du får et digitalt display til batteristatus, så du hele tiden kan se hvor meget strøm der er tilbage på den. Andre batteribanker bruger typisk dioder til at indikere batteristatus og det løser opgaven, men batteriets status i % fra 0-100 er en sand opgradering og en funktion man hurtigt kommer til at sætte pris på i hverdagen.

Extreme Trio er selvfølgelig Made For iPhone/iPad godkendt, hvilket betyder produktet er godkendt til at møde Apples standarder og derfor fungerer perfekt med Apples produkter. Outputtet i Extreme Trio gør, at den også er velegnet til opladning af tablets, både Apples iPad og de Androidbaserede tablets fra eks. Sony og Samsung.

Spartan: en batteribank med 13.000mAh og IP66 godkendelse, hvilket betyder den er både støv- og vandtæt. Spartan kan lade to produkter samtidig og leveres med både mikrousb- og lightningkabel samt en karabinhage og indbygget lommelygte. Spartan er derfor til dig, der ønsker maksimal ladekapacitet og ikke vil bekymre sig om hvad batteribanken udsættes for.

Apple ladekablet, som Spartan leveres med, er selvfølgelig Made For iPhone/iPad godkendt, hvilket betyder lightning kablet er godkendt til at møde Apples standarder og derfor fungerer perfekt med Apples produkter og opdateringer.

Spartan fungerer selvfølgelig også Sony, Samsung, LG og andre Android enheder. Som i Extreme Trio, finder man også her 2,4A output, hvilket sikrer lynhurtig opladning af såvel smartphone som tablet og man er i stand til at lade to enheder samtidigt.

Har du spørgsmål, som ikke er blevet besvaret i denne tekst, så ring eller skriv til os.