OXX Digital

OXX Digital er dansk design og innovation når det er bedst. Lækre produkter med fokus førsteklasses lyd og de små detaljer, der gør en forskel. Disse kvaliteter sammenholdt med skarpe priser har medvirket til stor popularitet i især Australien, England og Danmark.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

 

OXX Digital internetradio afspiller

OXX Digital åbner dine øjne og ører ind til en helt ny verden fuld af trådløs, digital internetradio. Du kan lytte til tusindvis af internetradiostationer fra hele verden uden at være i nærheden af din PC eller MAC. Du kan også afspille dine favorit-musikfiler eller lytte til podcasts, uanset om du er hjemme hos dig selv, på kontoret eller på farten.

Det eneste du har brug for er din OXX Digital internet radio afspiller og en internetforbindelse. Så er du klar til at søge blandt mere end 18.000 radiostationer over hele verden. Du kan søge på næsten alle former for programmer som f.eks. musik, lokale nyheder og sportsresultater fra mere end 250 lande – og det bedste af de hele er, at der ikke er noget abonnement eller internationale begrænsninger.

I Danmark alene kan du finde tæt på 100 nationale og lokale radiostationer. Herunder blandt andet de 15 danske DAB/DAB+ kanaler.
 
Er du på udkig efter en ny internetradio har vi samlet alle vores radioer til afspilning af internetradio her.
 

OXX Digital DAB radio

Med en DAB radio fra danske OXX Digital kan du afspille og lytte til alle de digitale radiokanaler med den knivskarpe digitale lyd. OXX Digital laver to forskellige typer af DAB radioer. Den ene er en lommeradio som du kan have med dig når du skal på tur, og den anden er en klassisk DAB Radio som du kan have stående hjemme i huset.