OTONE Audio er et engelsk brand, som virkelig skubber grænserne for hvor langt du kommer for dine penge. Vi er meget begejstrede for deres produkter, da de leverer en lydkvalitet, der ikke findes tilsvarende til prisen på det danske marked. På boynq.dk kan du finde de trådløse højttalere Blufiniti og BluWall samt BluMotion DAB+/DAB/FM/Bluetooth radioen. 
Alle har de et genopladeligt batteri og hver især har de en række funktioner, som gør at de vil vække begejstring i mange hjem. Designet er desuden nutidigt og elegant samt i forskellige farver, så det passer ind i det miljø man ønsker at bruge dem.
OTONE BluMotion radioen er til dig, der ønsker en moderne radio, som pga. Bluetooth og indbygget genopladeligt batteri også kan bruges som en trådløs højttaler. Radioen er derfor super fleksibel og kan bruges til campingvognen, i køkkenet, ved grillen eller hvor du ellers ynder at høre radio.
De to trådløse højttalere, OTONE Blufiniti og OTONE BluWall leverer fantastisk lyd til skarpe priser - ganske enkelt enestående. Dertil kommer lang batteritid, NFC og et unikt design i høj kvalitet.

OTONE får derfor vores varmeste anbefaling.

http://www.otoneaudio.co.uk/ 


Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori