Trådløse højtalere

Mobile højttalere er oftest små praktiske højttalere, der har et indbygget batteri og en fysisk størrelse, der gør de er nemme at have med på cyklen eller i tasken. De er fantastiske at have med på ferie, i parken, på hotellet eller bare i hjemmet på teenageværelset eller i køkkkenet. Du kan flytte rundt på dem som du vil, så du altid kan høre din yndlingsmusik uanset om det regner eller om solen skinner.

På boynq.dk finder du med garanti de bedste mobile højttalere på markedet, som på trods af deres lille størrelse imponerer med en stor og velbalanceret lyd med masser af bund og power. Kig på OXX Caramba, Gizmo 5XS eller OTONE Blufiniti og overvej om ikke de er noget for dig. Og stol ikke blindt på vores anbefaling, men læs gerne et af de mange reviews og test forskellige audio og tech eksperter har lavet på disse produkter - billig pris, god lyd og lang batteritid er de centrale elementer, som de oftest roses for. 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Trådløse højtalere

Er du træt af klodsede højtalere og synlige ledninger overalt? Så er en Bluetooth mobilhøjtaler noget for dig. Her får du en trådløs højtaler som kan bruges overalt. Du bestemmer selv, om den skal stilles i køkkenet, badeværelset, stuen eller måske på terrassen til en sommerfest. Du slipper for forlængerledninger og besvær med at flytte højtalerne rundt, da disse nye mobile højtalere også har et meget håndterbart design.

Mobile højtalere bliver mere og mere populære og flere og flere anskaffer sig denne nye form for trådløse højtalere med direkte forbindelse til din mobiltelefon eller iPad via Bluetooth. Med en mobilhøjtaler slipper man for unødige ledninger og faste pladser. Bluetooth højtalere er meget lette at komme i gang med, da det eneste, der kræves, er, at man har en mobil eller iPad, som Bluetooth højtaleren kan forbindes med.

Højtaler til din mobiltelefon eller iPad

Med en mobilhøjtaler går man ikke ned på udstyr trods dens størrelse og mobilitet. Tværtimod oplever man en lyd af utrolig god kvalitet, som kan opfylde kravene i alle situationer. Musik til madlavningen, musik til at falde i søvn til, og samtidig kan de uden problemer fylde rummet ud med god musik til fester og andet. Dette er et godt valg, hvis du ønsker en højtaler til mobiltelefonen eller til iPaden. Da højtalerne kører over Bluetooth, styrer du nemlig let musikken via disse. Det kan ikke være nemmere at styre, hvilken musik du vil høre, bestemme lydniveauet eller hvor i huset du vil høre det henne. Om du vil høre musik fra dit eget bibliotek eller fra nettet styres alt sammen herfra.

Disse trådløse højtalere er altså fleksible og omstillingsparate, som det jo kræves i det senmoderne samfund for at få dagligdagen til at glide lettest muligt.