Ladere

Smartphones holder ikke strøm i lige så lang til som mobiltelefoner gjorde for år siden. Den store skærm, den større processorkraft, gps, wifi osv. kræver bare mere strøm, og derfor kan man også hurtigt løbe tør for strøm på både tablets og smartphone.

Om du ejer en Sony Xperia, en Apple iPhone eller iPad, en Samsung Galaxy eller noget helt andet er ikke afgørende. Din enhed skal have strøm og her kan du vinde utrolig meget på at købe et ladekabel i god kvalitet. Det øger levetiden på din smartphone eller tablet og selve opladningen af din enhed går betydeligt hurtigere. 
På Android enheder er det hensigtsmæssigt at tjekke om kablet både kan oplade og synkronisere data samt være opmærksom på om samlinger osv. ser for tynde ud og derfor risikerer at knække hurtigt.
På Apple enhederne iPad og iPhone, så anbefaler vi altid at du kun bruger MFI godkendte ladekabler - det kan du læse mere om på vores blog eller i bunden af denne side (Farvede iPhone kabler).

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Rejselader

Uanset om du ejer en iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Sony Xperia, HTC eller andre mærker af tablets og smartphones, kan du finde en lader som passer til din enhed.

Rejseladere er lette at tage med på rejsen, og nogle rejseladere har plads til 2 kabler, og dermed kan du oplade to smartphones eller en smartphone og en tablet på en gang.

Tit og ofte løber mobiltelefonen tør for strøm sidst på dagen, og skal lade i løbet af natten. Er man to af sted på ferie, kan man med en unplug rejselader oplade begge smartphones i løbet af natten, og man behøver derfor kun at have en mobillader med.

Oplader til bil

Er du en af dem der benytter din iPad eller iPhone som gps, vil du have brug for at oplade den i bilen. Med en Carcharger kan du nemt holde strøm på din iDevice, selvom du bruger den meget i bilen.

Kunne du godt bruge en ekstra oplader i hjemmet, kan du finde den lader der passer til din smartphone eller tablet her. Vi har tablet opladerer og smartphone ladere til alle mærker.