Kogeto

KogetoKogeto er virksomheden der ændrer måden der optages og deles videoer på. Kogeto skaber kameraer der lader dig optage og vise alt hvad der sker omkring dig, og giver dig mulighed for hurtigt og simpelt at dele dine videoer med dine venner og familie.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriiPhone Panoramalinse

Kogetos produkter lader dig optage panoramavideoer, der virker som interaktive videofilm, hvor seeren selv bestemmer hvilken retning filmen skal opleves i.

Bag Kogeto er grundlægger og administrerende direktør Jeff Glasse, der ifølge New York Observer er på Top 12 over innovative iværksættere der skal holdes øje med i 2012.

Jeff Glasse har arbejdet med digitale medier og videoproduktion i over tyve år inden han stiftede Kogeto. Jeff Glasse har produceret videomateriale og film til flere af de største blandt anden ESPN, FN og lignende.

Et af de mest populære produkter fra Kogeto er 360 graders kameralinsen Dot, der simpelt klikkes på en iPhone og lader iPhonen optage 360 graders panoramavideoer. Når du har optaget den interaktive panoramavideo, kan du med et enkelt klik dele videoen på Facebook eller Kogetos hjemmeside. Nu kan dine venner se din film, og de kan dreje kameravinklen rundt, så de skifter synsretning, og dermed kan den samme film opleves på mange forskellige måder.