Vi støtter det lokale klubliv igennem Klubliv Danmark

Når du handler hos boynq kan du støtte din lokale spejder- og idrætsklub økonomisk – uden at betale ekstra. Du skal blot være medlem af KlubLiv Danmark og betale med dit Dankort, når du handler. Hver gang du handler hos boynq.dk vil en fast procentsats af dit køb gå direkte i kassen hos din foretrukne forening og dermed kan du støtte klublivet.
Igennem KlubLiv Danmark giver dig muligheden for at støtte dit lokale hold – det er nemt og det er gratis. Det vil vi rigtig gerne støtte op omkring. Så hver gang du handler hos os – så støtter vi din foretrukne klub.
KlubLiv Danmark er nonprofit og udviklet af DGI i samarbejde med Nets, der står bag Dankortet vi alle sammen allerede kender. Det giver os sikkerhed for at både teknikken, sikkerheden og de gode intentioner er helt i top – både ift. vores forretning og ift. vores kunder og jeres foretrukne klubber.
Bliv selv KlubLiv Medlem og kom hurtigt i gang med at støtte dit foretrukne hold økonomisk – du skal som sagt herefter blot handle hos boynq, som du plejer, og så ryger der penge i kassen hos den idrætsforening du har defineret under oprettelsen af dit Klubliv medlemskab.

Klik her her for at besøge Klubliv Danmark.

Vi støtter KlubLiv Danmark
KlubLiv Danmark