iWalk

iWALKiWALK producerer tilbehør til smartphones og tablets i høj kvalitet til en billig pris. iWALK har stor fokus på at du kan holde strøm på din smartphone og tablet med power banks, opladere og lignende tilbehør.
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Antal opladninger

Med en power bank kan du oplade din iPhone når du er på stranden, til festival eller andre steder væk fra stikkontakten. Antallet af gange du kan oplade din smartphone med en iWALK power bank afhænger af hvilken smartphone du har samt hvilken power bank der er tale om. Det er også vigtigt at se på kvaliteten af power banken, og hvor stor del af effekten som kan overføres. Her er iWALK helt med fremme og du får masser af effekt overført fra din power bank til din smartphone / tablet.

Antallet af opladninger kan teoretisk ses her hvor vi tager udgangspunkt i opladning af en iPhone 4 S:

  • 2.200 mAh iWALK power bank vil kunne oplade ca. 1 gang
  • 4.000 mAh iWALK power bank vil kunne oplade ca. 2 gange
  • 6.000 mAh iWALK power bank vil kunne oplade ca. 3 gange
  • 10.000 mAh iWALK power bank vil kunne oplade ca. 4 gange

Power bank til iOS, Android og Windows smartphones

iWALK producerer forskellige typer af power banks så du kan køb en power bank til din tablet / smartphone uanset om det er med iOS, Android eller Windows som styresystem.

Eksempelvis er den lille Link Dock lavet i to udgaver så du kan oplade dine Android enheder samt dine Apple enheder med en iWALK Link Dock.