iHealth

iHealth Designerne hos iHealth laver innovative og mobile produkter indenfor personlig pleje og sundhedspleje. Produkterne er til brug for alle, og de giver lidt ekstra lir til gadget-kontoen. iHealth produkterne kan kobles sammen med forskellige Apple-produkter, og det bliver derfor lidt sjovere.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriSundheds-egenkontrol

iHealth gør det lidt lettere og meget sjovere at lave sundheds-egenkontrol. Med produkterne fra iHealth, den gratis App, og et Apple produkt som iPhone, iPad eller iPod, bliver det nemt at følge kroppens udvikling indenfor bl.a. vægt, blodtryk, kropsfedt, blodsukker eller meget andet.

Produkterne kan alle snakke trådløst sammen med iDevicen igennem den gratis App. Teknologien der benyttes til den trådløse kommunikation er Bluetooth, og det er nemt og hurtigt at koble produkterne sammen.

Sundhedsgadgets fra iHealth

Selvom produkterne fra iHealth er gadgets, der gør det lidt sjovere at lege med sin egen sundhed, er det ikke kun for sjov. Med produkterne kan man lettere følge med i hvordan kroppen udvikler sig, eller reagerer på forskellige ting som ekstra mad, eller en god løbetur.

Det er muligt at koble en skridttæller til sin iPhone, iPod eller iPad. Dermed bliver det muligt at lave statistik over hvor mange skridt man går dagligt, opstille mål som skal overholdes, eller lignende. Det betyder at det bliver lidt sjovere at motionere, da det er lettere at følge med i sin egen udvikling, og eventuelt dyste med venner eller familie.

Hold styr på vægten

Med en vægt fra iHealth der kobles sammen med din iDevice via bluetooth teknologi. iHealth har udviklet en App, som kan hentes gratis fra App Store, og som holder styr på hvordan din vægt udvikler sig. Det betyder at du ikke behøver selv at skrive din vægt ned, for at følge en længere udvikling, men i stedet kan du lade badevægten fra iHealth holde styr på din vægt.

Det er ikke kun vægten der kan følges. De elektroniske produkter fra iHealth kan også måle mængden af kropsfedt, samt beregne din Body Mass Index (BMI). Alle data samles i din App på din iPhone, iPad eller iPod.

Mål og hold styr på dit blodsukker

Teamet ved iHealth har også udviklet en blodsukkermåler, som via den trådløse Bluetooth teknologi snakker sammen med dit Apple produkt via den gratis iHealth App. Det er derfor blevet let at se om der sker generelle ændringer over tid, eller om blodsukkeret forbliver normalt.

iHealth kan dermed gøre det lettere at have sukkersyge. De data som bliver sendt fra blodsukkermåleren og til iDevicen, kan let deles med familien, lægen eller andre som kan have glæde af at kunne følge med i blodsukkerværdien.