Gizmo Wanna Haves

Gizmo Wanna HavesGIZMO Wanna Haves producerer transportabelt elektronik i høj kvalitet og til lave priser. GIZMO Wanna Haves mest populære produkter er de trådløse og transportable højtalere, der via bluetooth teknologi afspiller musik i god kvalitet fra smartphones og tablets.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.GIZMO Wanna Haves skaber den nye trend indenfor mobilt elektronik. Som en innovativ virksomhed er det et af GIZMO’ mål at være trendsættende indenfor bærbare elektronikprodukter. GIZMO Wanna Haves blev grundlagt i 2012 af nogle af pionererne fra forbrugerelektronikbranchen.

Elektronikprodukterne fra GIZMO Wanna Haves forbedrer oplevelsen af eksisterende produkter. Det trådløse tastatur KEY1S der passer til iPad’ beskytter og giver ekstra funktionalitet til iPadden, og de trådløse bluetooth højtalere gør iPhone, iPad eller andre smartphone’ og tablet’ til kvalitetsmusikafspillere.

GIZMO Bluetooth højtalere til computere

Udover at passe godt til smartphone’ og tablet’, er højtalerne GIZMO Vibe Square og GIZMO Vibe 5XS også gode sammen med en bærbar computer, så man kan flytte musikken med rundt i hjemmet.

På kontoret kan man tilslutte bluetooth højtalerne til den stationære computer og lytte til radio på internettet, eller afspille musik fra nogle af de mange online musiktjenester.

Design med moderigtige farver

Designet af elektronikprodukterne fra GIZMO Wanna Haves er i top, og produkterne passer godt sammen med designikoner som Apples iPhone og iPad.

De trådløse højtalere GIZMO Vibe leveres i hvid og sort, og modellen GIZMO Vibe 5XS leveres også i blå og rød. Det er derfor muligt at finde en bluetoothhøjtaler som matcher telefonen’ eller tabletten’ design.

Mange muligheder med elektronik fra GIZMO

Elektronikken fra GIZMO Wanna Haves giver mange fordele og forbedringer af eksisterende elektronikprodukter. Kvaliteten af produkterne fra GIZMO Wanna Haves er meget høj, samtidigt med at prisen på kvalitetsprodukterne er meget lav.

Kombinationen af høj kvalitet, lav pris og stor funktionalitet gør elektronikprodukterne fra GIZMO Wanna Haves til meget populære produkter, som i stadig større og større omfang bliver hvermandseje.