Gizmo VIBE

Gizmo Vibe 5XS
Vi ser hele tiden mere og mere elektronik som er trådløst og nemt at flytte rundt med. Transportabelt elektronisk udstyr giver et hav af muligheder og Gizmo Wanna Haves levere sådan nogle produkter i rigtig høj kvalitet, men det er stadig til at betale for almindelige dødelige.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori


Gizmo Wanna Haves’ mest populære produkter er deres trådløse højtalere, Gizmo VIBE5XS og Gizmo VIBE Square, der kan afspille musik fra smartphones eller tablets via Bluetooth. Kombineret med diverse streaming tjenester, som fx Spotify, Google Play eller WIMP, gør det muligt at have din musik med overalt.

Og hvis du også kombinerer Gizmo VIBE produkterne med andre Gizmo produkter, det kunne fx være et Gizmo Keys IS iPad tastetur, giver det en komplet oplevelse. Så kan du både høre din musik i høj kvalitet samtidig det er nemt og hurtigt at søge efter ynglingsmusikken.

Gizmo VIBE også til computer

Gizmos to højtalere VIBE 5XS og VIBE Square er ikke kun fantastiske til din smartphone eller tablet du kan med fordel også bruge den der hjemme til din computer, om det så er når du ligger på sofaen med din bærbar computer, og nyder den trådløse musik. Den kan også sagtens bruges til din stationære arbejdscomputer, som står inde på kontoret også selvom den ikke har bluetooth, for der er nemlig også mulighed for at forbinde Gizmo VIBE5XS og VIBE Square til en enhed via et almindeligt 3.5 mm jackstik (AUX).

Designer højtalere

Har du været ude og betale lidt ekstra for en iPhone eller iPad på grund af designet, så vil du ikke blive skuffet af Gizmo Wanna Haves, for hos Gizmo Wanna Haves går de nemlig utrolig meget op i design, og deres produkter er af den højeste kvalitet samtidig med at der er kræset om former og farver.

Gizmo VIBE 5XS og VIBE Square kommer i flere flotte farver som passer lige til din smag og personlighed. Og Designet og udskæringen af produkterne er med garanti din smartphone eller tablet værdig.

Gizmo reder festen

Er du til strandfest? Men der er hverken nogen med en guitar eller ghettoblaster der kan levere musikken til festen omkring bålet, jamen så er det godt at du har medbragt din Gizmo VIBE højtaler. I dag har alle stort set deres telefon på sig altid, og vi har alle sammen også en smartphone der kan spille musik, så derfor er det også muligt at hvilken som helst gæst til festen kan være behjælpelig med musikken.

Men det er ikke kun på stranden Gizmo VIBE er med, du kan nemlig også tage din Gizmo VIBE5XS eller VIBE Square med i haven, i skoven eller i parken, ja kun fantasien sætter grænser. VIBE højtalere fra Gizmo Wanna Haves giver dig musik over alt!
Gizmo Vibe Square