Gadgets

Gør mulighederne større med tilbehør til iPad, iPhone eller PC. Gadgets til iDevices bliver mere og mere populært, fordi det gør mange gøremål lettere i hverdagen. De fylder mindre og kan det samme. Man kan nøjes med kun at tage dén gadget med og altså kun dén funktion, man har brug for, når man skal på farten, og slipper dermed for at bære rundt på det hele.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Gadgets til iPhone, iPad, smartphones, tablets eller Pc

Få f.eks. en ekstern CD/DVD-brænder, som også fungerer som ekstern harddisk. Undgå at slæbe computeren med rundt og tag i stedet din iPhone, som man alligevel altid har med, plus den eksterne brænder. Eller tag kun brænderen med og kobbel den til din klassekammeraters computer og slip for tunge computertasker.  

Du kan også få dig en stylus pen i lækre kvalitetsmaterialer, så du undgår de fedtede fingre på skærmen. Pennen er også fantastisk til diverse apps, uanset om det er spil, noter eller tegninger du får tiden til at gå med.    

iPad tilbehør

Tilbehør til iPad er meget fleksibelt og håndterbart. Et matchende trådløst tastatur til iPaden kan både bruges på afstand af din iPad eller klikkes fast på den, så den fungerer som en lille bærbar. Dette beskytter også skærmen, når den puttes i tasken. Tastaturet kan tages af og på som det passer dig. Brug iPaden i skolen, klik tastaturet på og få en større skærm at se notaterne på.

I dag kan man få mange sjove, men også nyttige gadgets til sin iPad. Er du på kur, kan man f.eks. få en badevægt der med trådløs Bluetooth forbindelse gemmer dine vægtmålinger på den tilsluttede i-device. På denne måde får man et godt overblik over målingerne, som tilmed kan vises grafisk.

Med tilbehør til iPhones bliver hverdagen lettere – både fysisk og psykisk.