Foreningsrabat / Sponsorat

Golfklubber kan blive sponsoreret af boynq.dkVolleyball kan være en idræt der bliver sponsoreretFitness og yoga-foreningerNu har I chancen for at få flere penge i klubkassen – www.boynq.dk tilbyder en foreningsrabat, hvor 10% af den omsætning jeres medlemmer genererer i webshoppen havner i jeres klubkasse og medvirker til at skabe værdi for jeres medlemmer. Det er nemt og hurtigt at komme i gang med; det kræver kun at I på jeres hjemmeside linker til www.boynq.dk og præsenterer konceptet. Medlemmerne der ønsker at gøre brug af tilbuddet trykker på linket, lander på www.boynq.dk og handler via webshoppen. Boynq.dk vil derefter kunne spore købet tilbage til jeres forening via det unikke link på jeres hjemmeside og udbetale op til 10% af købet tilbage til jer.

Eventuelle spørgsmål kan sendes til boynq@boynq.dk eller I kan ringe til Martin Kjærgaard Jensen fra Konsulenthuset Eventa på 30 20 50 98 for at høre nærmere.  

Boynq.dk leverer et eksklusivt sortiment af tilbehør til tablets og smartphones - produkter der skal gøre hverdagen lidt sjovere og erobre en masse danske hjerter baseret på skarpe priser og høj kvalitet.

Dette, kombineret med et højt serviceniveau, skal sikre at www.boynq.dk bliver blandt Danmarks foretrukne webshops inden for tilbehør til smartphones og tablets.