Farvede iPhone kabler

De farvede kabler til Apple iPhone er et stort hit. Du finder flere smarte kabler i flotte farver og der er både 1 meter og 2 meter ladekabler i høj kvalitet.
Når du køber ladekabler til Apples iPhones, så er det meget vigtigt, at du kigger efter Made For iPhone (MFI) logoet. Det er en certificering, som Apple benytter og det er kun tilladt at bruge af de producenter, som Apple har godkendt. Med MFi godkendelsen er du som kunde sikker på, at der i ladekablet er brugt den originale chip og det sikrer dig at ladekablet fungerer optimalt med Apples iPhone.
Disse kabler er såkaldt 8 pin lightning ladekabler og de kan bruges til Apples iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c og iPhone 5. 
Er dit ladekabel ikke MFI godkendt, så risikerer du i bedste fald at få meldingen om at kablet ikke understøtter opladning af din Apple IOS enhed. I værste fald kan kablet gøre skade på din iPhone, eksempelvis på batteriet, som udsættes for udsving i ladestyrken og/eller ikke tilpasser ladestyrken de sidste 20% af iPhonens batteri, som det ellers er tiltænkt fra Apples side.

Du kan overføre samme gode råd til Apple iPad, da anbefalingerne fra Apple til iPads er identiske med dem til iPhone.

Disse lightning ladekabler på boynq.dk er selvfølgelig MFI godkendte. 

 
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.