Dream Cheeky

Dream CheekyDream cheeky består af en gruppe designere og udviklere som godt kan lide at have det sjovt og at lege med gadgets. De syntes at det er så sjovt med gadgets og leg, så de selv udvikler og producerer dem.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Dream Cheeky Gadgets

Der bliver produceret både hardware og software til sjove gadgets, som både kan bruges via PC eller iPad. De elektroniske gadgets fra Dream Cheeky, kan for eksempel være deres Missile Launcher til PC, der kan affyre skummissiler mod dine kolleger, studiekammerater, venner eller hvem der sidder omkring dig og din computer.

På det medfølgende software kan du kontrollere Missile launcheren og pege den i den retning som du ønsker at affyre dit skummissil.

Dream Cheeky har udviklet gadgets siden 2008, og deres mål er at opfinde og forsyne os andre med moderne og kreative produkter der udnytter samspillet mellem hardware og software, hvad enten det er på computeren, mobiltelefonen eller tabletten.

De produkter som bliver udviklet af Dream Cheeky skal være sjove at benytte, og skal helst benyttes i en form for leg.

Dream Cheeky er en Hong Kong basseret virksomhed, som sælger deres produkter i store dele af verden. Udover salget i Danmark, sælges Dream Cheeky gadgets blandt andet også i USA, England og New Zealand.