boynq anbefaler

”boynq anbefaler” er vores personlige anbefaling af udvalgte produkter, som skiller sig ud fra mængden. Det er produkter vi selv bruger i dagligdagen, produkter som kan noget ekstraordinært og produkter vi ikke tøver med at anbefale til familie og venner.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

 

Markedet for elektronik, gadgets, tablets, smartphones, covers, stylus penne og trådløse højttalere er eksploderet i løbet af de sidste par år. Der findes rigtig mange fantastiske produkter, som gør hverdagen meget sjovere. Det er uanset om du ejer en iPhone eller en iPad fra Apple, eller om du ejer en Samsung, Sony, HTC eller LG smartphone eller tablet.

Desværre er markedet også fyldt med produkter som ikke leverer hvad de lover og man efterlades med en lunken mavefornemmelse. Uanset om det er høretelefoner, trådløse Bluetooth højttalere eller trådløse keyboards til iPads, så skal der stilles krav; de skal begejstre og de skal gøre det uden at sprænge budgettet. Vores mål er at finde de produkter, som opfylder netop de krav og bidrage til de finder vej til endnu flere hjerter i de danske hjem.

Vi har set, hørt og prøvet utallige gadgets, højtalere, høretelefoner og appcessories, som de så flot kaldes. Vi har hele tiden fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig. Vi stiller krav og vi er store tilhængere af smarte produkter, som gør livet lettere og sjovere. Med ”boynq anbefaler” vil vi gerne fremhæve nogle af de produkter, som vi personligt anbefaler hvis nogen beder om et godt råd. Det kan være, hvis noget kompliceret gøres enkelt, hvis lyden fra en lille enhed imponerer eller hvis produktet har en funktion, som gør vores hverdag lidt sjovere.

Vi håber det kan hjælpe jer på rette vej og vi håber I deler vores begejstring.

Udover en anbefaling af specifikke produkter som der findes herover, vil vi også komme med en konkret anbefaling af OXX Digital når det kommer til internetradio eller DAB radio. Skal du bruge et nyt cover til din smartphone eller tablet bør du kigge nærmere på de lækre covers fra UNIEA.

Er du ude efter en af de smarte mobilhøjtalere eller et iPad tastatur skal du kigge nærmere på de gode og sjove gadgets fra Gizmo Wanna Haves. Vil du gerne have et pegeredskab eller tegneredskab til din smartphone eller tablet, skal du kigge nærmere på en stylus pen. De stylus penne du finder her på boynq.dk er alle produceret af Adonit som er de førende indenfor stylus penne.