Blog

Sportsbælte med LED lys

27-01-2016
Sportsbælte med LED lysI de mørke vintermåneder og i foråret er der ofte mørkt udenfor når vi trækker i løbetøjet eller hopper på cyklen, hvad enten det er mountainbike i skoven eller transport til og fra arbejde. Her er det meget vigtigt for vores egen sikkerhed, at biler, busser, cyklister og andre motionister kan se os. Neongule veste, reflekser, cykellygter osv. er med til at gøre dig synlig for dine omgivelser og derfor noget alle burde investere i. Men du kan faktisk gøre endnu mere for at øge din og dine børns sikkerhed.

REVO SuperSystem

18-01-2016
REVO SuperSystemEn gang imellem går tingene op i en højere enhed og det er lige nøjagtig det, der er tilfældet med REVO SuperSystem. Et lydsystem fra allerøverste hylde, som er spækket med imponerende teknologi og bygget i kvalitetsmaterialer fra top til bund. Et kraftværk med 2,7” OLED display og 80W forstærker med 6” subwoofer til at afspille internetradio, DAB+, FM, Bluetooth og Spotify Connect samt REVOs egen UNDOK app til et multirumsetup, der kan styres via smartphone eller tablet – både Apple IOS og Android.
Læs mere om: REVO SuperSystem

Du husker bedre, hvis du tager dine noter i hånden

14-01-2016
Du husker bedre, hvis du tager dine noter i hånden”I gamle dage” tog vi næsten alle noter i hånden, altså med en kuglepen eller blyant, med de fordele og ulemper der fulgte med. Der var simpelthen ikke brugbare alternativer. I dag foregår det digitalt og det er oftest på en bærbar computer, hvor fordelene er mange fremfor de håndskrevne noter. Det går hurtigere og det er nemmere at rette i efterfølgende.

iPhone SE fra Apple i April 2016?

16-12-2015
iPhone SE fra Apple i April 2016?Rygterne om en lancering af Apple iPhone SE eller 6c i marts eller april 2016 kører på højtryk. Nogle kalder det endda en Apple iPhone 6s mini, men vi tror på en iPhone SE vil se dagens lys i 2016 og derfor kalder vi den det i det efterfølgende.

Hvordan vælger jeg den rigtige powerbank?

07-12-2015
Hvordan vælger jeg den rigtige powerbank?Der findes utrolig mange forskellige typer powerbanks på markedet. Men men men, hvordan finder du den rette powerbank? Uanset om det er en gave til Fars Dag, en julegave, en festival gadget eller til dig selv, så er det altafgørende, at du finder den bedste powerbank for vedkommende der skal bruge den. De findes i flere prisklasser, størrelser og med vidt forskellige funktioner, så kunsten er at finde netop den powerbank, som bedst matcher dit behov.

REVO SuperSignal er årets julegaveide

03-12-2015
REVO SuperSignal er årets julegaveideIfølge norske Lyd og Bilde er DAB og Bluetooth radioen REVO SuperSignal årets julegave ide: ”En meget velspillende all-round radio, som vi trygt kan anbefale til den kvalitetsbevidste.” Sådan lyder anbefalingen under overskriften Årets Julegaveide fra Nordens vel nok mest velansete teknologi-website, Lyd og Billede.

Bliv klogere på powerbanks

23-11-2015
Bliv klogere på powerbanksDer er mange ”fælder” man som forbruger kan falde i når det gælder powerbanks. Efter at have læst dette, så har du mulighed for at stille de rigtige spørgsmål og forholde dig kritisk til produktet, så risikoen for at blive snydt formindskes.

REVO SuperSystem - meget mere end "bare" en fantastisk radio...

08-10-2015
REVO SuperSystem - meget mere end

Sony Xperia Z5 og Sony Xperia Z5 Compact

17-09-2015
Sony Xperia Z5 og Sony Xperia Z5 CompactNyt tilbehør til Sony Xperia Z5 og Sony Xperia Z5 Compactt kommer snart på Boynq

Hvad er den bedste stylus pen på markedet?

10-08-2015
Hvad er den bedste stylus pen på markedet?Spørgsmålet i overskriften har amerikanske The WireCutter stillet sig selv og konklusionen er klar – Adonit Jot Pro 2.0.

Inspiration til teknologiske gadgets

01-07-2015
Inspiration til teknologiske gadgetsDet kære internet er fyldt med fantastiske blogs, mobilsites og lignende, hvor man som forbruger kan søge gode råd og viden om bestemte emner. De mest interessant produktkategorier lige nu er powerbanks, stylus penne og trådløs lyd.

5 ud af 6 stjerner fra Mobilsiden.dk

25-03-2015
5 ud af 6 stjerner fra Mobilsiden.dkVores kraftfulde lille trådløse højttaler OXX Caramba er blevet vejet og vurderet af Mobilsiden.dk og har fået topkarakter med 5 af 6 mulige og en klar anbefaling.

Undgå bøder med en Power Bank!

12-03-2015
Undgå bøder med en Power Bank!Forestil dig, at du skal med bussen en dejlig eftermiddag i det lunefulde forårsvejr. Du er i godt humør, fordi du skal til koncert denne dag og du skal snart mødes med dine venner.

Sølv til Adonit Ink & Slide

11-03-2015
Sølv til Adonit Ink & SlideVores topmodel indenfor stylus penne Adonit Ink & Slide er blevet testet af tech-test.dk hvor der er blevet uddelt sølv til den fantastiske stylus pen.

Karakter 9 af 10 til OXX Caramba

10-03-2015
Karakter 9 af 10 til OXX CarambaVores kraftfulde lille trådløse højttaler OXX Caramba er blevet vejet og vurderet af mobil.nu og har fået topkarakter med 9 af 10 mulige og en klar anbefaling.

Anmeldelse af iWALK Extreme Trio 10.000

09-03-2015
Anmeldelse af iWALK Extreme Trio 10.000Så er der kommet endnu en flot anmeldelse af iWALK power banks, som du kan købe her på boynq.dk. Denne gang er det Extreme Trio, der begejstrer ét af verdens førende Apple nyheds- og anmeldersites.

Anmeldelse af iWALK Chameleon

08-03-2015
Anmeldelse af iWALK ChameleonDet var kærlighed ved første blik – praktiske funktioner og maksimal beskyttelse i elegant og minimalistisk indpakning; iWALK Chameleon power case er en 2.400mAh power bank og MIL-STD beskyttelse i et og samme produkt. Og så til en skarp pris!

Når billigt bliver dyrt

06-02-2015
Når billigt bliver dyrtMed elektronik og tilbehør dertil kan være svært at skelne mellem kvalitet og skrammel når man handler på nettet - billeder kan snyde og priserne er svære at gennemskue. Især de genopladelige batterier, kaldet power banks, kan være svære at gennemskue. Der bliver lovet guld og grønne skove, men ofte viser det sig, at man rent faktisk kan købe for billigt…og dét kan blive dyrt.

Gør det selv handske til håndfladeafvisning på touchskærme

04-02-2015
Gør det selv handske til håndfladeafvisning på touchskærmeVi er meget glade for stylus penne, og kender godt til følelsen af at man bliver lidt træt i håndled og arm når man bruger en stylus pen meget på touchskærmen, men nu har vi fundet en løsning der gør at du kan hvile hånden på skærmen mens du tegner eller skriver med din stylus pen.

Batteribank i høj kvalitet

02-02-2015
Batteribank i høj kvalitetDin smartphone er uundværlig, tænker du. Og det er der vel ikke noget at sige til; den fungerer som lommeregner, kamera, notesblok, fitnesstræner, spillekonsol, tv-guide, postkasse og meget mere. Men hvem har ikke prøvet at batteriet på mobilen pludselig, ud af det blå, er nede i det røde felt og man mærker straks panikken sprede sig i hele kroppen.

Træt af panserglas, der alligevel ikke holder?

27-01-2015
Træt af panserglas, der alligevel ikke holder?

Hvorfor er det nødvendigt at beskytte sin smartphone?


Smartphones vinder hastigt frem i disse år, og de intelligente mobiltelefoner, der efterhånden minder mere og mere om egentlige computere, er efterhånden blevet hvermandseje her til lands.
Du betaler tusindvis af kroner for en smartphone og derfor fortjener den også optimal beskyttelse.

Internetradio - Høj kvalitet til lav pris

29-12-2014
Internetradio - Høj kvalitet til lav prisØnsker du at lytte til meget forskelligt musik eller specielle tale-radiokanaler er internetradio nok det rigtige for dig.

Gode råd ved køb af trådløse højttalere

09-12-2014
Gode råd ved køb af trådløse højttalereAlt Om Data har nedfældet et par gode råd, som du med fordel kan kigge på inden du køber en trådløs højttaler.

Sikker e-handel med e-mærket

26-11-2014
Sikker e-handel med e-mærketPå boynq.dk er vi glade for nu at kunne fremvise e-mærket. Det er din garanti for sikker nethandel, så du trygt kan handle på boynq.dk.

Julegaveide

25-11-2014
JulegaveideJulen nærmer sig med hastige skridt og der skal købes julegaver til hele familien. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige julegave og har her givet en par bud på hvad der skal pakkes ind til jul og gemmes under træet.
Læs mere om: Julegaveide

Test af OXX Clip Lommeradio

17-11-2014
Test af OXX Clip LommeradioVores lille lomme DAB+ radio har været sendt I test og er kommet hjem med en flot bedømmelse. Lommeradioen har scoret fuldt hus og har fået 5 af 5 stjerner.

Boynq.dk nu på Instagram

11-11-2014
Boynq.dk nu på InstagramVi har så mange forskellige produkter som vi syntes ser super fine ud og vi vil derfor gerne vise dem ekstra flot frem hvor der er mulighed for det.

Undgå at løbe tør for strøm

10-11-2014
Undgå at løbe tør for strømGodt nyt til alle jer, der kæmper med telefonen løber tør for strøm på de forkerte tidspunkter!

De nye iPhones i Danmark

27-09-2014
De nye iPhones i DanmarkMed alle de nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus der bliver solgt i Danmark i disse dage er der også behøv for masser af forskelligt tilbehør til de nye Apple smartphones.

Tablet stylus

11-09-2014
Tablet stylusHar du som mange andre en tablet som du tager med i skole, på arbejde og som du bruger i hjemmet til at læse opskrifter på, til spil og meget andet? De fleste bruger stadig pegefingeren til at navigere rundt på deres tablets, men med en stylus pen kan det blive meget nemmere at bruge sin tablet.
Læs mere om: Tablet stylus

Inspiration til hvad du kan tegne med Adonit Jot Touch

07-09-2014
Inspiration til hvad du kan tegne med Adonit Jot TouchVi har fundet denne rigtigt flotte sketch fra Instagram brugeren bem69 som har været kreativ med en Adonit Jot Touch stylus pen og app’en Procreate.

Gadgets som gør det nemmere at være studerende

01-09-2014
Gadgets som gør det nemmere at være studerendeI dag er der rigtigt mange unge mennesker som skal starte op med studierne igen efter en lang sommerferie. Der er også mange som skal til at starte op med noget helt nyt og spændende. 1. september er en dag som mange studerende ser frem til med længsel, for det er nu at visdommen igen begynder at blomstre.

Hvad betyder MFi

25-08-2014
Hvad betyder MFiMFi licensen betyder Made for iPhone / Made for iPad / Made for iPod og det er din garanti for at produktet er udviklet og produceret så det matcher Apples krav og standarder.
Læs mere om: Hvad betyder MFi

Den bedste stylus pen

22-08-2014
Den bedste stylus penAdonit Jot Touch Pixelpoint er et produkt fra øverste hylde. Her hos boynq.dk har vi aldrig været i tvivl! Det er de heller ikke hos ereviews.dk, som har gennemtestet Touch Pixelpoint pennen og de er landet på flotte 4,5 ud af 5 stjerner!
Læs mere om: Den bedste stylus pen

Nyd lyden fra din iPad eller iPhone

18-08-2014
Nyd lyden fra din iPad eller iPhoneLytter du ofte til musik på din iPhone eller iPad og vil du gerne opleve en helt ny lyd, skal du prøve det lækre Accutone headset med navnet Pisces Band.

Samsung Galaxy Alpha

15-08-2014
Samsung Galaxy AlphaNår Samsung Galaxy Alpha smartphonen kommer til Danmark den 12. september 2014 er det slut med at bruge plastik som cover på smartphonen fra Samsung.
Læs mere om: Samsung Galaxy Alpha

iPad og Jot Touch

13-08-2014
iPad og Jot TouchHar du lyst til at se hvad andre kan få ud af en Adonit Jot Touch stylus pen og en Apple iPad? Kig med her og få inspiration til hvordan du selv kan bruge stylus pennen.
Læs mere om: iPad og Jot Touch

Videogennemgang af Adonit Jot Touch Pixelpoint

02-08-2014
Videogennemgang af Adonit Jot Touch PixelpointI denne videogennemgang af stylus pennen Adonit Jot Touch Pixelpoint. Først får du en kort gennemgang af Adonit som startede med Jot Pro og Jot Touch inden pennen Jot Script kom til med Pixelpoint teknologien.

Godt tilbud på OXX Digital Classic

01-08-2014
Godt tilbud på OXX Digital ClassicFor at forkæle jer lidt, har vi valgt at sætte vores OXX Digital Classic Internetradio og FM radio på tilbud, så I nu kan købe en lille lækker radio med stor lyd i.

Undgå skader på smartphones

31-07-2014
Undgå skader på smartphonesSommeren har rigtigt ramt os nu, og vi farter rundt i både Danmark og i udlandet. Alt hvad vi oplever, skal dokumenteres, og her kommer vores smartphones ind i billedet.

Made for Xperia

29-07-2014
Made for XperiaHar du en Sony Xperia smartphone eller tablet, og skal du bruge et cover, en book case eller andet beskyttelse, er der mulighed for at købe produkter som Sony har sagt god for. Der er pt. 8 udvalgte brands som må sætte mærket Made For Xperia på deres produkter og et af dem finder du her på boynq.dk
Læs mere om: Made for Xperia

Adonit & Adobe

28-07-2014
Adonit & AdobeDen førende producent af stylus penne er amerikanske Adonit som har fået udviklet en helt unik stylus pen til grafisk arbejde på touch skærme i samarbejde med Adobe.
Læs mere om: Adonit & Adobe

Stor Jot Script Fan

11-07-2014
Stor Jot Script FanNike er en af de store producenter af blandt andet tøj og sko. Deres skodesigner Leo Change er en stor fan af en af de stylus penne vi forhandler her på boynq fra Adonit.
Læs mere om: Stor Jot Script Fan

Når det skal være rigtigt sjovt at lave video

30-06-2014
Når det skal være rigtigt sjovt at lave videoHer hos boynq er vi helt vilde med kameralinsen som Kogeto har udviklet til iPhone 4 og iPhone 4S. Kogeto Dot som kameralinsen hedder lader dig optage film i 360 grader, så du fanger alt hvad der sker hele vejen rundt.

5 apps du ikke kan undvære

29-06-2014
5 apps du ikke kan undværeVi har her samlet 5 apps som vi ikke kan undvære i hverdagen, og derfor formoder vi at det samme vil være gældende for mange af jer.

PixelPoint stylus pen fra Adonit

20-06-2014
PixelPoint stylus pen fra AdonitAdonits nye flagskib er netop blevet lanceret. Denne nye pen fra Adonit kommer med den revolutionerende Pixelpoint teknologi – deraf navnet Adonit Jot Touch Pixelpoint.

Hold styr på helbredet med gadgets

14-06-2014
Hold styr på helbredet med gadgetsHos boynq.dk nyder vi at lege med gadgets og tilbehør til smartphone samt tablets. Både når det drejer sig om ren og skær leg, spil og lignende, men også når det kommer til os selv og vores krop.

DAB radio VS DAB+ radio

13-06-2014
DAB radio VS DAB+ radioDer har igennem en årrække været meget snak om DAB og en overgang til DAB+. Partierne bag medieaftalen har bestemt at DAB+ tages i brug primo 2015. Denne overgang til DAB+ vurderes at gøre ca. 600.000 stk. DAB radioer på det danske marked forældede, dog ikke ubrugelige.

Er det nødvendigt at beskytte Sony Xperia Z2?

12-06-2012
Er det nødvendigt at beskytte Sony Xperia Z2?Sonys nyeste smartphone, Sony Xperia Z2 er som bekendt både vandtæt og støvtæt, så er det nødvendigt med et cover og/eller skærmbeskyttelse?

Fis og ballade på kontoret

11-06-2014
Fis og ballade på kontoretEr der lidt for stille på kontoret og kunne du godt tænke dig at der kommer lidt mere gang i den, så har vi et bud på den helt rigtige gadget til at skyde liv i arbejdsdagen.

Det er sommer, det er sol og det er gadgettid

28-05-2014
Det er sommer, det er sol og det er gadgettidMed sol og sommer kommer festivaller og improviserede fester på de grønne oaser i byerne. Din faste følgesvend, smartphonen, er selvfølgelig med, men der kan være langt til den nærmeste stikkontakt. Derfor er det et must-have med en batteribank, så du hurtigt og nemt kan lade din telefon.

Det bedste tilbehør til din tablet

26-05-2014
Det bedste tilbehør til din tabletTablets er blevet hvermandseje og vi har på www.boynq.dk samlet en række af de bedste produkter, der er med til at gøre din tablet endnu mere fantastisk. For selvom din tablet i sig selv er et mindre vidunder, så er der også begrænsninger. Men fortvivl ej – der er håb forude! En række producenter har specialiseret sig i at lave tilbehør til din tablet, så du får det meste ud af den og vi kan tilbyde det allerbedste af slagsen.

Hvordan kommer iPhone 6 til at se ud?

16-05-2014
Hvordan kommer iPhone 6 til at se ud?Det kan være at den nye smartphone fra Apple kommer til at se ud som du ser her på billedet her. Der er noget som tyder på at Apples iPhone 6 er blevet lækket med denne dummy smartphone som viser hvordan smartphonen kan komme til at se ud.

Sony Xperia Z2 klar til salg i Danmark

07-05-2014
Sony Xperia Z2 klar til salg i DanmarkNogle ting er værd at vente på. Sony Xperia Z2 er uden tvivl ét af de produkter, der er ventetiden værd! Sony satser stort på deres Xperia smartphone linje og de seneste modeller Z1 og Z1 Compact har velfortjent vundet mange hjerter.

ex phone den nye tyske smartphone

06-05-2014
ex phone den nye tyske smartphoneHar du endnu ikke set den nye tyske ex phone har du virkeligt noget af se frem til. Denne smartphone er ikke helt som de andre på markedet, hvor Sony Xperia, Samsung Galaxy og Apple iPhone minder en del om hinanden.

Samsung Galaxy S5

30-04-2014
Samsung Galaxy S5Den nye Samsung Galaxy S5 kan købes i Danmark, hvilket betyder at mange Samsung Galaxy fans er begyndt at udskifte deres gamle smartphones.
Læs mere om: Samsung Galaxy S5

Sony Xperia Z2 smartphone

25-03-2014
Sony Xperia Z2 smartphoneEr du klar til verdens bedste kamera med 4K video, det hele pakket i en elegant vandtæt smartphone?

Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhone

24-03-2014
Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iPhoneNår du bruger ikke originalt udstyr sammen med dine Appleprodukter som iPhone, iPad og iPod kan du få en besked om at det ikke er godkendt udstyr: "Dette kabel eller tilbehør er ikke godkendt og virker muligvis ikke med denne iphone"

Test af Accutone Taurus earplugs

12-03-2014
Test af Accutone Taurus earplugsVi har tidligere søgt efter en tester af vores Accutone Taurus earplugs på vores facebook side. Testeren blev fundet og har nu givet en tilbagemelding på Accutone Taurus.

Hvilken stylus pen skal jeg vælge?

03-03-2014
Hvilken stylus pen skal jeg vælge?Der findes mange forskellige stylus penne. Der er stor forskel på både prisen, kvaliteten og funktionaliteten.

Test af Adonit Jot Touch 4.0

14-02-2014
Test af Adonit Jot Touch 4.0Boynq.dk har haft sendt en Adonit Jot Touch 4.0 stylus pen til test ved ereviews.dk hvor pennen er blevet testet godt igennem.

Gizmo Vibe Square får 4,5 stjerner af 5 mulige

30-01-2014
Gizmo Vibe Square får 4,5 stjerner af 5 muligeEfter at vores Bluetooth højtaler Gizmo Vibe Square har været sendt til test hos ereviews.dk er der kommet en særdeles positiv karakter ud af det.

Sony Xperia Z1 Compact

25-01-2014
Sony Xperia Z1 CompactDen smarte nye smartphone fra producenten Sony, Xperia Z1 Compact er en mindre udgave af den populære mobiltelefon Sony Xperia Z1, hvor der er den samme kraft i mobiltelefonen Xpreria Z1 Compact som der er i den ældre Xperia X1, er den nye Compact udgave blot blevet mindre.

De bedste trådløse højttalere prisen?

09-01-2014
De bedste trådløse højttalere prisen?På www.boynq.dk er vi helt vilde med ny teknologi og de muligheder teknologien bringer os. Bare forsøg at tænke 10 år frem…det er næsten umuligt at forestille sig hvad der om 10 år bliver den helt store hype. Derfor tilbage til nuet, hvor det helt store i 2014, ifølge rygterne fra CES i Las Vegas, bliver buede skærme og sundhedsgadgets. Der går dog nok noget tid før produkterne rammer det danske marked og det er derfor mere interessant at bruge lidt tid på at reflektere over én af de allerstørste trends i 2013; trådløse højttalere.

Lækre iPhone og iPad cases

01-12-2013
Lækre iPhone og iPad casesBoynq.dk har indledt en samarbejde med Uniea der gør os i stand til at sælge nogle af de mange lækre covers fra Uniea til MacBook Air, iPad og iPhone. Produkterne er i høj kvalitet, og er samtidig billigere end hvis du skal købe et originalt Apple produkt.

Trådløs højtaler

21-10-2013
Trådløs højtalerMusik er skønt, dejligt og nødvendigt for rigtig mange af os. For at få det bedste ud af din musik, enten alene eller sammen med vennerne, så skal du selvfølgelig have dig en god højtaler. Som modspil til de store højtalere, der står fast placeret hjemme i stuen, kan du få en trådløs højtaler.
Læs mere om: Trådløs højtaler