Batteribank

De små batteribanker er lige til at tage med på farten og sikrer at du har strøm på dine elektroniske gadgets, samt på din smartphone og tablet. Med en batteribank er det nemt at oplade alle de elektroniske enheder som vi render rundt med i dag.
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

 
Man ser i dag flere mennesker, der har en iPhone end folk, der ikke har. Da Steve Jobs i sin tid startede ud, var der næppe mange, som kunne forudse, hvad det ville udvikle sig til. Fra at være et lille selskab, hvis produkter sjældent blev set i Danmark, er Appel gået hen og blevet den primære leverandør af mobiltelefoner til både unge og gamle.
 
Lækkert design og god software er noget af det, der tiltaler mange af dem, der vælger at købe en iPhone. Det er virkelig kvalitet for pengene, og man får med garanti en telefon, som man sætter pris på. Mange påstår, at når man først har prøvet at have én iPhone, så har man aldrig lyst til at prøve andre telefoner. Dette passer måske næppe i alle tilfælde, men det er med garanti den oplevelse mange har, når de første gang tænder deres iPhone.
 
Den lækre telefon har dog desværre én fejl, der til tider kan dæmpe ens glæde lidt – batterilevetiden kunne man nemlig godt ønske sig mere af. Hvis du er den lykkelig ejer af en Android, så har du med garanti også registreret det samme problem, for det er frustrerende oplevelse, så man opladede mobilen samme morgen, men den ikke kan holde hele dagen.
 

Kort batterilevetid

Kort batterilevetid er bestemt ikke en fejl fra Apples side. Den tjekkede iPhone er en af de mest kraftfulde telefoner på markedet, og det kræver noget strøm. Samtidig er rigtig mange af os glade for at spille på telefoner eller høre musik. Det hele suger strøm, og med sit slanke design, er der ikke meget plads til batteri i telefoner.
 
Det er her vigtigt at understrege, at det ikke er telefonens skyld. Vi har efterhånden i en del år brugt smartphones som de primære telefoner. En smartphone giver fantastiske muligheder, men de bruger også meget strøm – eksempelvis på at lyse den store touchscreen op.
 
Desværre kan en iPhone ikke skilles af, så det er ikke muligt eksempelvis at købe et ekstra batteri fra producenten og have det med sig for en sikkerheds skyld. Heldigvis er der i dag kommet noget andet og endnu bedre på markedet, hvilket også kommer Android ejere til gode. Det er besværligt at slæbe rundt på et løst smartphone batteri i lommen og batteriet tager nemt skade, da det ikke er skabt til de ting, som det bliver udsat for.
 

Hjælpen er her

Hvis du også er træt af batterilevetiden på din iPhone, så er hjælpen her i form af en Powerbank, også kaldet en batteribank, fra Swiss Mobility.
 
Der fås er bredt udvalg af batteribanke, der alle har forskellige styrke. De billigste kan imponerende nok oplade en smartphones to gange, mens den kraftigste kan oplade den hele seks gange. Med andre ord gælder det bare om at finde den batteribank, der passer bedst til dine behov. Heldigvis koster ingen af batteribankene en formue, så det er ikke jordens undergang, hvis den kraftigste er det, som du skal bruge.
 
Når du køber en Swiss Mobility batteribank, så får du rigtig meget for pengene – både i form af fysisk kvalitet, da Swiss Mobility er et vellavet produkt, men også i form af tilfredshed, når du ikke længere behøver at kigge bekymret på din mobil og skrue ned for lysstyrken på skærmen, så batteriet holder længere.
 

Som backup

Den mindste batteribank, der fås er Swiss Power Pack 2200 mAh. Her kan du vælge imellem sort, rød og hvid. Det kan for eksempel være nyttigt, hvis du ejer en hvid telefon og gerne vil have en batteribank, der passer til telefonen.
 
Med en Swiss Power Pack 2200 mAh kan du oplade din telefon op til to gange, hvilket kan være utroligt nyttigt på dage, hvor du for eksempel ikke har fået opladet telefonen før du tog hjemmefra. Hører du til den gruppe, som bruger din telefon til vigtige ting, som eksempelvis bestilling af busbillet, så er det bestemt ikke hensigtsmæssigt, at du løber tør for strøm, før du er hjemme.
 
En Swiss Power Pack 2200 mAh kan naturligvis også være hensigtsmæssig på korte dagsudflugter, hvor der ikke lige er en stikkontakt I nærheden.
 

Til weekendopholdet

Med Swiss Power Pack 4000 mAh får du fire opladninger af din telefon. Dette gør den perfekt til weekendture, hvor der ofte sker meget, og man sjældent har tid til at sidde hjemme og kigge ud i luften, imens telefonen lader op.
 
Mange af os kan bedste lide altid at have telefonen på os, og med Swiss Power Pack 4000 mAh er det muligt. Hvis du har en lille taske kan denne batteribank nemt være med dig overalt. Samtidig er den så lille og kompakt, at den ikke er til besvær, hvis du ikke alligevel får brug for den.
 

Til overlevelsesturen

Hvis du er typen, der godt kan lide eventyr og friluftsliv, så er Swiss Power Pack 6000 mAh det rigtige valg for dig. Den kan give hele fire opladninger og ud over det, er den både vand og støvtæt. Dette gør den perfekt til teltture og lignende, hvor der godt kan gå dage før man ser en stikkontakt.
 
Det er klart at man tager på sådanne udflugter for at komme lidt væk fra telefoner, computere og tv skærme, men når man står ude i naturen, så er det nu stadig rart at have en nødtelefon, hvor der er strøm på. En smartphone har samtidig også GPS, så hvis du skulle fare vild, kan du altid finde tilbage til civilisationen.
 

Til lange rejser

Swiss Power Pack 10.000 mAh er den kraftigste batteribank fra Swiss Mobility. Med hele seks opladninger mulig kan den holde dig kørende i mange dage, hvilket i sær er nyttigt på længere rejser. Hvis du for eksempel rejser udenfor Europa, vil du opdage, at stikkontakterne er en del anderledes, og at din almindelige oplader derfor ikke kan bruges.
 
Rejser du rundt mellem forskellige hoteller, vil du opdage at nogle af hoteller har adaptere, som du kan låne, men det er langt fra alle hoteller. At have en batteribank, der kan oplades og holde i dagevis er derfor en god idé – så er du nemlig udrustet til de hoteller, hvor du ikke kan oplade.
 
Swiss Power Pack 10.000 mAh er naturligvis også et godt køb, hvis du bare vil have det bedste og være sikker på, at du altid kan få gang i den mobil. Prisforskellen mellem de forskellige Powerbanks er ikke stor, så hvis du ikke gider bekymre dig om stikkontakter længere, så er Swiss Power Pack 10.000 mAh det rigtige valg.