Adonit

AdonitAdonit er et ungt innovativt brand, der med hastige skridt indtager større og større markedsandele. Dette er ikke tilfældigt. Adonit har formået at lave en række produkter, der adskiller sig væsentligt fra hvad der ellers findes på markedet.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.Produkterne fra Adonit udstråler selvsikkerhed og innovative løsninger iklædt overlegne kvalitetsmaterialer. Disse værdier har bragt Adonit i førersædet på markedet for stylus penne og du er ikke i tvivl om hvorfor Adonit har opnået så stor popularitet når du står med produktet i hånden.
 
Adonit laver udelukkende stylus penne. De gør det så godt, at der er co-branding produkter sat i søen i samarbejde med både Evernote og Adobe – to giganter på markedet inden for henholdsvis notetagning og billedproduktion.
 
Adonit gør det muligt for kreative sjæle, at bruge smartphones og tablets i en kreativ proces. Via apps i såvel Google Play som Apples App Store sker der en konstant udvikling og der kommer hele tiden nye kreative vinkler på det at arbejde med design, arkitektur, skitser etc.
 
Mulighederne med Adonit produkterne udvikler sig derfor kontinuerligt og du kommer aldrig til at bruge din finger på din touchskærm igen.
 

Apps der virker med Adonit stylus penne

De forskellige Adonit Stylus penne efter type

Leder du efter en bestem af Adonits stylus penne, kan du her finde de forskellige typer som Jot Flip, Jot Mini, Jot Pro og Jot Touch.
 
 

Ny spids til Adonit pennene

Hvis du får brug for en ny spids til din stylus pen, kan du her på boynq.dk købe nye spidser. Vi har nye spidser til Adonits Jot Mini, Jot Pro, Jot Flip og Jot Touch.