Adonit Jot touch

Adonit Jot Touch 4.0
 

Varen er nu tilføjet til din bestilling.

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 
Adonit Jot Touch stylus pen er toppen af poppen indenfor tegneredskaber til Apples iPad og iPhone. Jot Touch 4.0 har indbygget Bluetooth samt flere andre gode funktioner. I Apples App Store kan du finde flere Apps som er udviklet med integration af funktionerne fra Adonit Jot Touch.

Kvaliteten af Adonits produkter kan blandt andet ses på hvilke virksomheder som udvikler Apps som integrerer funktionerne fra blandt andet Adonit Jot Touch. For bare at nævne et par, vil vi fremhæve Adobe og Evernote, som er to store spillere på markedet.

En af de funktioner som udviklerne af Apps kan og i stor grad sørger for at tage med i udviklingen af Apps til stylus pennen er håndfladeafvisning. Det betyder at du kan hvile din hånd på skærmes af iPadden, ligesom du hviler hånden på papiret når du tegner med en blyant eller farvekridt. Dermed bliver det en meget mere afslappet oplevelse at tegne eller billedredigere med Adonit Jot Touch 4.0.

På siden af styluspennen finder du genvejstaster som kan hjælpe dig til hurtigere at kunne navigere rundt i de App du benytter på din iPad sammen med Adonit Jot Touch. Der er også integreret trykfølsomhed i Jot Touch, så hvad der sker på skærmen afhænger af hvor hårdt du trykker med stylus pennen, ligesom du kender det fra blyant og papir.

De mange nyttige funktioner gør at det stort set kun er fantasien og de kreative evner der sætter grænser for hvad Adonit Jot Touch 4.0 kan bruges til.

Adonit Jot Touch er kompatibel med alle kapacitive multitouchskærme - Herunder iPhone, iPod touch og iPad. Adonit Jot Touch virker også på alle Android tablets og smartphones som Sony Xperia, Samsung Galaxy og HTC, men de mange ekstra funktioner som Jot Touch har i forhold til de andre Adonit Jot stylus penne, følger ikke med til Android enhederne.

Topmodellen Jot Touch 4.0 fra Adonit er også den stylus pen der koster mest. Er den bedste Adonit Stylus pen for dyr, kan du finde nogle forskellige stylus penne som er billigere fra Adonit her.
 
Har du lyst til at se mere om Adonit Jot Touch 4.0 kan du her se Roger Kupelian fra Visual Effects Artists fortælle om hans holdning til stylus pennen.
 
Eller du kan se hvad visuel designer Michael Beynart mener om Adonit Jot Touch.
 
 
 
Du kan ogse se en reklame for Adonit Jot Touch 4.0 her