Accutone

Accutone Accutone har i årtier været blandt de førende til produktion af headsests. Grunden til at Accutone er lykkedes med at producere nogle af de bedste headsets er at folkene bag Accutone elsker musik, og derfor lægger stor vægt på at lydkvaliteten skal være helt i top i deres headsets.

Varen er nu tilføjet til din bestilling.
Musikken er den store fællesnævner blandt de mange forskellige medarbejdere hos Accutone, og musikken binder medarbejderne og produkterne sammen i en højere sammenhæng.

Lyd og musik bringer folk tættere på.

Det at bringe folk tættere på er et af de store mål for Accutone. For at opnå målet producerer Accutone headsæts, høretelefoner og earplugs med stor pålidelighed, i meget holdbare materialer og med den bedste lydkvalitet.

Kvalitetsheadset og høretelfonerne gør at lydoplevelsen ved musikken bliver meget tæt på den samme som man oplever når man er helt tæt på musikeren.

Headsets til callcentre

Accutones headsets er produceret i højeste kvalitet, og de headsets der er udviklet specielt til callcentre og andre virksomheder hvor telekommunikation er vigtig, har i lang tid været hovedfokus fra Accutone.

Erhvervs headsetsene er stadig en vigtig del af virksomheden, og det er samtidig igennem erfaringen fra produktionen af disse headsets at det er blevet muliggjort at producere hovedtelefoner og earplugs til afspilning af musik i højeste kvalitet.

Design i fokus

Alle lydprodukterne fra Accutone er designet af Accutones eget prisvindende designteam. Kombinationen af, den super gode lyd fra deres headsets, høretelefoner og earplugs, og designet af produkterne gør at Accutones produkter i lang tid har været meget populære.

Accutones udvikler headsets, earplugs og hovedtelefoner til både computere, og smartphones som Samsung Galaxy og iPhone.

Find det rigtige produkt fra Accutone, uanset om det skal bruges til telekommunikation, Skype eller lignende, eller om det skal bruges til at afspille musik på arbejdet, på rejsen eller en kombination af det hele.